+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
23 dagen geleden geplaatst | 6x bekeken

1e Autotechnicus bij Auto van Zeist in Apeldoorn Apeldoorn Auto van Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Auto van Zeist

Auto van Zeist
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 127 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 3.500 p/m
  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij als 1e Autotechnicus klaar voor een baan met veel afwisseling bij een mooie werkgever? Dan zoek ik samen met Auto van Zeist in Apeldoorn naar jou!
Als 1e Autotechnicus / Automonteur ben je bij Auto van Zeist niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten maar ook voor het uitvoeren van alle soorten van reparaties. Auto van Zeist is een universeel garagebedrijf (aangesloten bij Carprof), maar heeft een zeer sterke en jarenlange Mitsubishi historie. Je zal dan ook aan alle merken sleutelen, met een lichte nadruk op Mitsubishi.

Functie-eisen

Om jouw functie goed uit te kunnen voeren, heb je een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus en heb je recente sleutelervaring. Indien je nog geen APK-bevoegdheid hebt en je wil/kan dit op korte termijn behalen, dan helpt Marieke van Zeist je hier heel graag bij. Verder ben jij iemand met passie voor de autotechniek en vindt je het leuk om universeel en aan alle merken en typen te sleutelen. Tenslotte wil je een belangrijk onderdeel uitmaken van een klein, gezellig en familiair team en wil je je graag verder ontwikkelen d.m.v. trainingen, cursussen etc.

Aanbod

Werken bij Auto van Zeist betekent dat je niet alleen een meer dan goed salaris ontvangt en mag werken met goed gereedschap in een ruime werkplaats, maar ook dat je een belangrijk onderdeel wordt van het kleine en gezellige team. Daarbij krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen dmv het volgen van trainingen en cursussen. Die kans wil jij toch ook?!
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 2e autotechnicus tussen €2500 en €3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Auto van Zeist kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Automobielbedrijf van Zeist is in 1967 opgericht door de heer en mevrouw van Zeist. Begonnen op het Adelaarsplein in het Hart van Zuid met een Esso tankstation en een kleine werkplaats om de tankende klanten veilig te helpen, groeide door de jaren daaropvolgend uit naar een showroom voor de in en verkoop van alle merken en zo ook het onderhoud aan de auto's van de klanten.

Deze snelle groei bracht het autobedrijf in de kijker van het toen nog niet in Nederland leverbare merk Mitsubishi Motors en in 1975 werden zij dealer. Door de aanhoudende groei werd er gezocht naar een nieuwe locatie. In 2000 verhuisde ze dan ook naar de huidige locatie aan de Laan van de Dierenriem 50.

In 2020 sloten zij zich aan bij Carprof, welke een van de meest professionele garageformules voor het autobedrijf is. Hiermee hebben zij het werk in de werkplaats uitgebreid en komen alle merken en typen voorbij (met een lichte nadruk op Mitsubishi).

Inmiddels is de 2e generatie aangetreden en deze bouwt het autobedrijf verder uit, klaar voor de toekomst.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in