+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
6 dagen geleden geplaatst | 4x bekeken

Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek Arnhem Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.608 - € 5.503 p/m
 • 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK)

Functieomschrijving
Als Senior Technisch Adviseur Elektrotechniek ben je een belangrijke spil in het beheer en onderhoud van onze unieke en diverse vastgoedportefeuille. Denk hierbij aan het Paleis van Justitie, kazernes, schietbanen, kantoren, musea, gevangenissen, paleizen en monumenten. Samen met je collega technisch adviseurs en objectmanagers zorg je ervoor dat de kwaliteit van ons vastgoed gewaarborgd blijft. Je houdt hierbij rekening met normen, wet- en regelgeving, evenals de afspraken in de onderhoudscontracten.
Je vertaalt klantwensen naar gedetailleerde werkomschrijvingen en beoordeelt offertes en adviesrapportages. Daarnaast ben je in staat om complexe storingen te analyseren en schriftelijk advies uit te brengen. Je bent een deskundige gesprekspartner voor onze relaties.
Bij vraagstukken waar objectmanagers of collega technisch adviseurs hulp bij nodig hebben, kom jij in actie. Je signaleert kansen en valkuilen, en presenteert oplossingen aan je eigen team en andere teams binnen het cluster. Je draagt medeverantwoordelijkheid voor het behalen van doelen, met name op het gebied van naleving van wet- en regelgeving (keuringen) en het tijdig herstellen van storingen. De objectmanagers vertrouwen volledig op jouw advies en expertise.
We werken multidisciplinair, waarbij je collega's binnen en buiten je cluster ondersteunt en adviseert over wet- en regelgeving. Daarnaast deel je jouw kennis en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Je neemt deel aan (landelijke) werkgroepen en benadrukt onderwerpen die je belangrijk vindt tijdens teamoverleggen.
Naast bovengenoemde taken word je ook benoemd tot Regionale Elektrotechnisch Verantwoordelijke (RETV'er). In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aanstellen van Installatieverantwoordelijken (IV'ers) binnen het team en zorg je ervoor dat zij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Je bent tevens voorzitter van het regionale IV-overleg. Ook heb je een ondersteunende en adviserende rol aan het clusterhoofd om het maximale uit het team te halen.
Meer weten?
Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie? Bel of app dan met Han Broens, Hoofd cluster Techniek 2 Realisatie Oost, via 06-52 59 50 51.


Functie-eisen

We zijn op zoek naar meer dan alleen iemand met technische kennis. Voor deze functie zijn met name de volgende competenties van groot belang: communicatievaardigheden, samenwerking en organisatiesensitiviteit. Je bent zelfstandig en fungeert als een voorbeeld voor je collega's. Men waardeert je proactieve en behulpzame instelling en werkt graag met je samen. Je weet hoe je een positieve werksfeer kunt creëren en behouden. Je bent een verbindende factor en staat bekend om je duidelijkheid en het nakomen van afspraken.

Wat betreft je kennis en ervaring, beschik je over een brede kennis van elektrotechnische installaties en heb je ook affiniteit met werktuigbouwkunde en bouwkunde. Je hebt een afgeronde opleiding IV/WV NEN 3140/3840 en hebt ruime ervaring in dit vakgebied. Daarnaast vervul je de rol van IV'er voor hoog- en laagspanninginstallaties in een selectief aantal gebouwen. Verder heb je:
 • Een academisch werk- en denkniveau met daarbij minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een elektrotechnische richting;
 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld bij een advies- of engineersbureau;
 • Kennis van de verschillende fasen in het totale huisvestingsproces en ervaring met uiteenlopende managementculturen;
 • Affiniteit met contractbeheer en technische uitvoeringsaspecten van vastgoedonderhoud;
 • Affiniteit met de juridische aspecten van contractuele verhoudingen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.608 – Max. €5.503 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats zodra er zich een geschikte kandidaat voordoet.
 • Mogelijk is voor de uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf (in de toekomst) een veiligheidsonderzoek aan de orde. We gaan ervan uit dat je daaraan meewerkt.
 • Omdat we duurzaamheid stimuleren, reizen we zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Je krijgt daarom van ons een ov-kaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor locaties die niet goed te bereiken zijn met het ov zijn bedrijfsauto's beschikbaar.
 • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met het clusterhoofd hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK) nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in