+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
10 dagen geleden geplaatst | 5x bekeken

Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk Arnhem Profile Car & Tyreservice Koos van Elk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 137 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Samen met Profile Car & Tyreservice Koos Van Elk in Arnhem zijn wij op zoek naar een Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur om het team uit te breiden en te versterken. Pak jij je kans?
Als Werkplaatsreceptionist / Serviceadviseur ben jij bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk HET visitekaartje. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor een goede en passende ontvangst van de klanten en hun auto maar je bent ook verantwoordelijk voor de goede en kloppende planning van de werkzaamheden in de werkplaats. Daarbij ondersteun jij de vestigingsmanager bij de dagelijkse gang van zaken op de vestiging. Tenslotte zorg je voor een correcte facturatie van de uitgevoerde werkzaamheden en geef je proactief advies aan de klanten omtrent (preventief) onderhoud en reparatie. Al met al een leuke, afwisselende en uitdagende baan in een (h)echt familiebedrijf!

Functie-eisen

Natuurlijk heb jij recente ervaring als Werkplaatsreceptionist of Serviceadviseur (bij voorkeur heb je gewerkt bij universele garages) en heb je autotechnische-kennis. Verder vindt je het leuk om het visitekaartje van Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem te zijn, ben jij een echte gastheer/gastvrouw en heb je de ambitie om (verder) te groeien.

Aanbod

Je ontvangt een meer dan goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding en mag werken in een sfeervolle werkomgeving met up-to-date apparatuur. De sfeer tussen de collega’s is zeer fijn en familiair. Voor jou liggen er zeer veel mogelijkheden klaar om jezelf verder te ontwikkelen (onder andere door het volgen van trainingen en cursussen)en door te groeien! Een super kans dus!
Het salaris dat je ontvangt als 2e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk is een mooi en gezond familiebedrijf met vier regionale vestigingen. Zij zijn al jaren onderdeel van Profile Car & Tyreservice (één van de grote universele garageformules) en staan in de wijde omgeving bekend om de goede service en kwaliteit van het werk maar ook vanwege de innovatie en transparantie waar men continue mee bezig is. De algehele werksfeer is zeer prettig en collegiaal te noemen en de medewerkers werken hier dan ook zeer graag.
In de garage onderhouden en repareren zij alle merken en type auto's. Het werk en de klantenkring is dan ook zeer divers te noemen.
De kernwoorden die op Koos van Elk en zijn vestigingen van toepassing zijn: hechte club, kwaliteit, innovatief, transparant, onderdeel van landelijk opererende universele garageformule en zeer fijne werkgever!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in