+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
6 uur geleden geplaatst • 14x bekeken

Korporaal Hersteller Elektronisch Technisch Materiaal Assen • Ministerie van Defensie

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 4 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.450 - € 3.000 p/m
 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Heb jij je opleiding Mnt mechatronica, Mnt Elektrotechnische industriële producten en systemen of Bedrijfsautotechniek op niveau 2? Wil je nu graag een unieke ervaring opdoen bij een grote technische werkgever? Dan is een baan als Elektromonteur bij de Landmacht iets voor jou. Als Elektromonteur zorg je ervoor dat alle communicatiemiddelen van de Landmacht goed functioneren. Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie? Pak dan deze uitdaging aan!

Dit ga je doen
De Technische Dienst onderhoudt en repareert het materieel van de Landmacht, waarbij vaak de modernste apparatuur wordt gebruikt. Als Elektromonteur werk je als technisch specialist bij het onderdeel van de Landmacht dat het materieel onderhoudt en repareert. Je houdt je hier in het bijzonder bezig met de inzetbaarheid van moderne communicatiemiddelen, zoals (long range) radio- en schotelsystemen voor zowel de individuele militair als voertuiggebonden systemen. Het inspecteren van de communicatiemiddelen en het uitvoeren van onderhoud en reparaties, overal en onder alle omstandigheden, behoort tot jouw dagelijkse takenpakket. Voor je begint volg je een erkende vakopleiding tot technisch specialist én word je opgeleid tot militair. Dat militaire gedeelte houdt onder meer in dat je je persoonlijke wapen beheerst en je materieel en vervoersmiddel camoufleert en beveiligt.

Hier ga je werken
Je gaat werken bij een hersteleenheid van de Lichte Brigade in Oirschot, Stroe, De Peel, Wezep of 't Harde, bij de Gemechaniseerde Brigade in Havelte of de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen of Assen.
Na indiensttreding volg je eerst de Algemene Militaire Opleiding (AMO) in Oirschot of Assen. Na afronding start je met de vakgerichte opleiding bij het Opleidings- en Trainingscentrum Logistiek in Soesterberg. Indien jij nog niet in het bezit bent van een rijbewijs dan volg je aanvullend de rijopleiding bij het Opleidings- en Trainingscentrum Rijden in Oirschot. De opleiding duurt in totaal ongeveer 10 maanden.
Als Militair neem je deel aan verschillende oefeningen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je, net zoals elke Militair, uitgezonden kunt worden.

Functie-eisen

 • MBO 2
  Voorkeur 1 : MBO-2 Mnt Mechatronica Voorkeur 2: MBO-2 Mnt Elektrotechnische industriële producten en systemen Voorkeur 3: MBO-2 Bedrijfsautotechniek
 • Je bent tussen de 17 jaar en 28 jaar en 11 maanden
 • Een bril of lenzen is geen probleem.
 • Je hebt een rijbewijs (B) nodig
 • Je hebt een zwemdiploma nodig


Aanbod

Je groeit persoonlijk
Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen. Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend zijn. Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Salaris

€ 2.450 - € 3.000 p/m
€ 2400 bonus per jaar

Bedrijfsomschrijving

Vanuit vier krijgsmachtdelen verdedigen onze militairen Nederland, komen ze op voor andere landen en ondersteunen ze wereldwijd bij rampen. Ieder onderdeel is op eigen wijze breed operationeel inzetbaar. Zo richten de Marine, de Landmacht, de Luchtmacht en de Marechaussee zich op operaties op zee, land en in de lucht en zorgen daarmee voor vrede, veiligheid, vrijheid en welvaart.

Onmisbare ondersteuning
Naast de krijgsmachtdelen hebben we het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie. Het DOSCO levert ondersteunende producten en diensten aan de krijgsmachtdelen, zoals voedsel, gezondheidszorg, oefenterreinen en onderwijs. De Defensie Materieel Organisatie zorgt dat onze militairen kunnen werken met modern, robuust en veilig materieel.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in