+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Service monteur zonnepanelen, landelijk, auto van de zaak Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Energyshift

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Energyshift

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.601 - € 3.715 p/m (bruto)
  • Auto v/d zaak
 

Locatie

Barneveld
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grootschalige zonne-energie installaties en accutechnologie, waarbij jouw zelfstandigheid en technische inzicht centraal staan. Dit werk vraagt om oplossingsgerichtheid, creativiteit en een sterk technisch inzicht. Geniet van de vrijheid om beslissingen te nemen en problemen ter plaatse op te lossen, terwijl je ook de kans krijgt om samen te werken met een ervaren binnendienst. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Zelfstandig! Zelfsturend! Slim! Verder kijken dan je neus lang is! Zelf beslissingen mogen nemen! Autorijden! Buiten werken! Sterk! Oplossingsgericht! Techneut! Koffie uit de thermoskan! Service gericht! Creatief! Nieuwsgierig! Als jij je zelf herkent in al deze woorden en uitdrukkingen dan kan dit een vacature zijn die jou aanspreekt.

De Vacature
Het werk wat wij aanbieden is afwisselend en geschikt voor iemand die graag zelfstandig werkt. Wij hebben alleen maar grootschalige commerciële zonnepaneel installaties door het hele land en we maken een opmars met accu’s. Bij de klant hebben we tijdens ons verkoop proces hoog opgegeven over de service die wij verlenen. Uiteindelijk komt die service neer op concreet werk. Als er iets niet doet aan een van onze installaties zullen wij moeten kijken wat er aan de hand is. Vanaf dit punt ben jij aan zet. Soms weten we uit de analyse al wat er moet gebeuren maar het kan ook zijn dat jij ter plaatse moet ontdekken wat er aan de hand is met de installatie. Om dit werk goed te kunnen doen moet je zelfstandig kunnen werken. Iedere situatie is nieuw en weer net even anders. Jij kunt beslissen wat het beste is om te doen. Soms moet je creatief zijn om het project weer tijdelijk te laten draaien. Het kan ook gebeuren dat je de beslissing moet nemen om de installatie direct uit te zetten. Aan de hand van de door jou verzamelde informatie neem je een beslissing. Je staat gelukkig niet helemaal alleen bij complexere situaties kun je terugvallen op onze binnendienst die al veel ervaring heeft met onze installaties en met je kan overleggen wat het beste is om in een specifieke situatie te doen.

Solliciteren
Voel jij je aangesproken door bovenstaande vacature. Mail of bel dan met Renze Boersma Recruiter bij Energyshift. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 0342-221303


Gevraagd

Wat vragen wij
Wij zijn op zoek naar iemand die al enige jaren ervaring heeft met het service verlenen aan zonnepaneel installaties en kennis heeft van het AC gedeelte van een installatie. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met het aansluiten van accu systemen maar het is geen must. Wel moet je de interesse en potentie hebben om accu’s binnen onze installaties in bedrijf te stellen en er service op te kunnen verlenen. Een elektrotechnische achtergrond is hiervoor van belang. Wij kunnen veel van onze kennis met je delen maar op locatie zul je toch zelf voldoende kennis en bagage mee moeten brengen om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Aanbod

Wat bieden wij
Je komt te werken in een compact team met leuke collega’s en korte lijntjes en je wordt aangestuurd door onze service engineer. Wij investeren in jou kennis op het gebied van zonnepanelen en accu’s. Je werkt uiteraard met professioneel gereedschap van goede merken en de beste materialen. Om op locatie bij vaak mooie bedrijven te kunnen werken krijg je de beschikking over een geheel ingerichte service bus. De aard van het werk brengt veel vrijheid met zich mee waardoor je flexibel om kan gaan met je werktijden. Uiteraard hebben we een planning die gehaald moet worden hiervoor krijg je via een app toegang tot ons digitale plan systeem wat ingepland wordt door de service engineer. Bij grotere klussen ga je samen met een collega op pad.

Bedrijfsomschrijving

Energyshift Energyshift richt zich op zonne-energie en opslag van energie. Sinds 2011 plaatsen wij zonnepanelen door het hele land op grote daken vooral bij boeren. Vanaf 2022 richten wij ons ook op het opslaan van energie. We plaatsen grote accu’s die ervoor zorgen dat bedrijven hun opgewekte energie op kunnenslaan en kunnen gebruiken wanneer ze het nodig hebben. We doen dit met een club van 20 mensen. We richten ons vooral op de verkoop maar vinden het ook belangrijk om service te kunnen verlenen. Hiervoor hebben we een service afdeling bestaande uit projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs. Voor onze service afdeling zijn wij op zoek naar versterking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in