+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
1 dag geleden geplaatst | 6x bekeken

Technisch Adviseur Waterketen Delft Hoogheemraadschap van Delfland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.736 - € 5.092 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Het hoogheemraadschap van Delfland is een van de meest dichtbevolkte waterschappen van Nederland. Dit zorgt voor grote uitdagingen, maar met name ook voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor alle medewerkers in de uitvoering. Via integraal waterbeheer voert Delfland haar haar drie belangrijke kerntaken uit; waterkeringen, waterbeheer en waterkwaliteit.   
 
“Onze ambitie is groot, maar onze drive om samen te streven naar een schone en veilige leefomgeving is nog groter!”

De afdeling waar je komt te werken 
Je komt te werken binnen het Projectbureau van Delfland. Deze is verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van projectopdrachten en het leveren van advies op de haalbaarheid en maakbaarheid van toekomstige renovaties en nieuwe werken en installaties. Bij technisch management komt ontwerp en uitvoering van technische oplossingen samen.

Het team Waterketen bestaat in totaal uit 25 medewerkers met daarbinnen een technisch team van 7 medewerkers incl. technisch manager. Het is een team dat graag de samenwerking opzoekt en zichzelf continu wil verbeteren.

Wat bieden we jou?

 • Delfland biedt jou een salaris dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Waterschappen, minimaal € 3.736,- en maximaal € 5.092,-
 • De functie is fulltime voor 36 uur per week.
 • Een contract voor 1 jaar (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd)
 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 21% van het salaris. Dit budget geeft jou de mogelijkheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks wil aanvullen.
 • Wij stellen € 6.000,- beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dit noemen wij ‘Persoonsgebonden Basis Budget’, waar het om gaat is dat wij jou stimuleren jezelf te ontwikkelen.
 • Bij ons is hybride werken de norm.
 • Je krijgt een NS-businesscard of als je niet met het OV reist, dan krijg je netto € 0,21 per km. Je kan ook tegen gunstige voorwaarden een fiets aanschaffen voor je woon-werkverkeer.
 • Samen met Fello bieden wij mantelzorgondersteuning. We vinden het namelijk belangrijk dat werkende mantelzorgers ondersteund worden.
 • Een eenmalig thuiswerkbudget van € 850,- voor het inrichten van je thuiswerkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding van € 3,-.


Functie-eisen

Wat maakt jou succesvol?

Jij bent (technisch) inhoudelijk sterk en kijkt breder dan alleen je eigen vakgebied. Het bij elkaar brengen van verschillende technische disciplines tot één geheel is waar jouw kracht ligt. Jij kan snel tot de kern komen en bent zorgvuldig in je werk. Tot slot ben jij communicatief vaardig en begrijp je als geen ander dat je samen verder komt dan alleen!

Verder neem je aan kennis en ervaring mee:

 • Minimaal 8 jaar relevante ervaring op het gebied van engineering en projectcoördinatie
 • Ruime en aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van engineering en projectcoördinatie.
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een van de volgende vakgebieden: civiele techniek, werktuigbouw of elektrotechniek
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken binnen een technische omgeving.


Aanbod

Waar kom je te werken?

Als Technisch Adviseur waterketen kom je te werken in het technisch team van het Integraal Project Management (IPM). Binnen dit technisch team vallen de vakgebieden, elektrotechniek, civiele techniek en werktuigbouwkunde. Jij bent meer de generalist in een team van specialisten, waarbij je uiteraard ook je eigen vakgebied hebt. Je werkt veel samen met interne stakeholders (gebruikers & beheerders), adviesbureaus en aannemers voor de realisatie van onze waterketen projecten.

De volgende taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden horen bij de Technisch Adviseur:

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van onze projecten: van voorbereiding tot nazorg. Je werkt nauw samen met de Technisch Manager.
 • Je zorgt ervoor dat technische ontwerpen gestructureerd en efficiënt worden uitgevoerd, waarbij je de kwaliteit, tijd en kosten bewaakt. Jij stemt tijdig af met diverse in- en externe partners. Je brengt specialistische input samen tot één afgestemd geheel.
 • Je brengt de vraag van een (interne) opdrachtgever samen met het projectteam goed in kaart, je schept de randvoorwaarden die nodig zijn om aan deze vraag te voldoen en ontwikkelt meerdere scenario’s.
 • Het ontwerp maak jij als adviseur zelf of laat je uitvoeren door een adviesbureau en/of aannemer.
 • In de realisatiefase is het jouw taak om toe te zien dat alles volgens het ontwerp gerealiseerd wordt.

Voorbeelden van projecten die het team afgelopen jaar gerealiseerd heeft zijn: de vervanging van een slib-ontwateringstank, aanleg van rioolpersleidingen, realiseren van een ontvangstwerk. Hoe je concreet invulling geeft aan een project dat is aan jou! Want er is binnen jouw functie veel ruimte en vrijheid om je eigen tijd in te delen.


Sollicitatieprocedure

Contact?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Priscilla Veldhuizen (06-31632872). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marit van den Broek (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-29276922).

Enthousiast? 
Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV via de link.

Je kan solliciteren tot en met 7 december 2023, daarna bekijken we de sollicitaties en ontvang je zo snel mogelijk reactie van ons. De 1e gespreksronde staat gepland voor 14 december 2023. We streven ernaar om de procedure daarna binnen 2 weken volledig af te ronden.Bedrijfsomschrijving

Als Technisch Adviseur draag je bij aan onze maatschappelijke opgave: schoon water. Dit doe je door ervoor te zorgen dat technische ontwerpen binnen onze waterketenprojecten gestructureerd en efficiënt worden uitgevoerd. Je werkt bijvoorbeeld mee aan het renoveren van gemalen of het aanleggen van persriolen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in