+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Directievoerder onderhoud water Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoogheemraadschap van Delfland

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Hoogheemraadschap van Delfland

Gevraagd

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 5.271 p/m

Vacatureomschrijving

Word de stuwende kracht achter het baggeronderhoudsproces en leid de waterwegen van Delfland naar een duurzame toekomst! Als directievoerder sta jij aan het roer van onderhoudsbestekken, waarbij jouw dagelijks werk essentieel is voor het behoud van onze 4300 kilometer watergangen.

Wat ga je doen?
Jij zorgt samen met je collega’s voor het onderhoud aan de watergangen en waterkeringen in het beheersgebied van Delfland. Dat onderhoud wordt uitgevoerd op basis van onderhoudsplannen en onderhoudsprocessen. Zo baggeren wij ons beheersgebied in een 8-jarig cyclus waarbij door peilwerk wordt bepaald welke watergangen onvoldoende op diepte zijn. Ook het maaien van watergangen en waterkeringen is een jaarlijks proces. De uitvoering wordt door aannemers gedaan.

Jij bent procesverantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de uitvoering van meerdere onderhoudsbestekken, in eerste instantie voor het onderhoudsproces ‘baggeren’. Daarbij word je ondersteund door de adviseur, collega’s van de werkvoorbereiding en de collega’s die buiten toezicht houden op de het werk en de meldingen in behandeling nemen. Daarnaast ga je samen met de drie andere directievoerders aan de slag met andere onderhoudswerkzaamheden, zoals maaien van watergangen, herstel van waterkeringen en allerhande kleinere werkzaamheden.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen van de verschillende bestekken, de aanbesteding daarvan en het contractmanagement.
 • Je zorgt voor een accurate financiële administratie waarmee je ook input kan leveren voor de P&C cyclus.
 • Je maakt afspraken met gemeenten en andere stakeholders voor de uitvoering/evaluatie van het onderhoudswerk.
 • Je onderhoudt nauw contact met de collega’s, die een deel van de werkvoorbereiding uitvoeren en toezicht houden op de werkzaamheden in het veld.

Wat bieden we jou?

 • Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Waterschappen en kent een minimum van € 3.874,- en een maximum van € 5.271,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een functie van 36 uur per week waarbij je kan kiezen of je dat in 5 dagen of 4 dagen van 9 uur wil doen.
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 21% van het salaris. Dit budget geeft jou de mogelijkheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks wil aanvullen.
 • Wij stellen €6.000,- beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling (en voor werknemers onder de 35 jaar zelfs € 12.000,- ). Dit noemen wij ‘Persoonsgebonden Basis Budget’, waar het om gaat is dat wij jou stimuleren jezelf te ontwikkelen.
 • Hybride werken; zo kun je werken vanuit huis of vanuit onze prachtige locatie in hartje Delft!
 • Je krijgt een NS-businesscard of als je niet met het OV reist, dan krijg je netto € 0,23 per km. Je kan ook tegen gunstige voorwaarden een fiets aanschaffen voor je woon-werkverkeer.
 • Delfland vult de wettelijke ouderschapsverlofregeling aan tot 100% .

Wat maakt jou succesvol?
Dat je goed kan samenwerken en communiceren spreekt voor zich, je weet wie je waarvoor moet hebben en hoe je ze het beste kan benaderen. Je bent bedreven in het overzien van complexe processen en hebt oog voor detail om de onderhoudsactiviteiten binnen vastgestelde tijdlijnen en budgetten tot een goed einde te brengen. Je staat je mannetje tegenover de externe partijen, je houdt voet bij stuk als dat nodig is. Als je verbetermogelijkheden ziet neem je initiatief.

 • Je hebt een opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de civiele techniek.
 • Je hebt ervaring met verschillende contractvormen en de beheersing daarvan.
 • Kennis over watergangen, assetmanagement en omgevingsmanagement is een pré.

Waar kom je te werken?
Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft een belangrijke maatschappelijke taak: wij zorgen voor droge voeten en schoon water in een dichtbevolkt en intensief gebruikt stukje Nederland. Bij Delfland heb je werk dat ertoe doet. Bij ons draag je echt iets bij aan je omgeving en geef je tegelijkertijd je carrière een boost. Dus: waarom kiezen? Kies voor jezelf én de wereld om je heen.

De afdeling Onderhoud en Besturing Watersystemen en Waterkeringen (OBW) van het Hoogheemraadschap van Delfland bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Het team wordt aangestuurd door een afdelingsmanager, die wordt ondersteund door twee coördinatoren. De afdeling houdt zich bezig met het dagelijks en buitengewoon onderhoud aan watergangen en waterkeringen.

Contact?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de Afdelingsmanager Jorg Willems 06-3179 6523. Voor vragen over de procedure neem je contact op met recruiter Anna Zanstra, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 4688 5095.

Je kunt solliciteren tot en met 3 maart 2024. De eerste gespreksronde staat gepland voor 12 maart 2024, we vragen je daar alvast rekening mee te houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in