(junior) Android App Developer - Delft

Delft

SUPAIR banen voor ingenieurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Het bedrijf

Dit bedrijf in Zuid-Holland is in Nederland marktleider op het gebied van allround Loyalty Services en persoonlijke Registratie Services. Eén van hun kernactiviteiten is de automatisering en personalisering van (plastic) klant- en ledenpassen.

Hun dienstenaanbod is groot. Van campagne management tot marketing automation en van database management tot klant-loyalty programma. Zij bieden alles onder één dak.

Zij werken voor een aantal bekende klanten, waaronder ABN AMRO, de CJP Cultuurkaart en de Stichting Museumkaart. Voor deze klanten hebben zij o.a. databases gekoppeld aan websites, zodat bezoekers van de website zelf hun diensten kunnen regelen. Ook is er een landelijk netwerk ontwikkeld die bezoekersaantallen van o.a. musea centraal registreert.

De functie

Na een inwerkperiode maak je deel uit van het Innovatie Team. Dit team houdt zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van een app die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Op dit moment is er een iOS app en het Innovatie Team gaat zich in eerste instantie bezighouden met de Android versie. Later zal de app verder worden uitgebreid met meer functionaliteiten.

Je bent betrokken bij het gehele proces rondom het ontwikkelen van de app voor zowel smartphone als tablet. Naast ontwikkeling lever je ook een bijdrage aan ontwerp en usabiltity. Ook geef je advies over technische innovaties. Je bent dus breed inzetbaar binnen een team.

Er wordt wel het één en ander van je verwacht: je hebt passie voor mobiele applicaties en je kunt je werkzaamheden zelfstandig goed plannen en uitvoeren. Functionele en technische specificaties zet je om in een goed werkende mobiele app.

Klanten vragen om innovatieve oplossingen. Creativiteit is dus een must. Op tijd het project opleveren is ook erg belangrijk. Je gaat pragmatisch te werk en het resultaat houd je scherp in het oog. Je betrekt je collega’s erbij wanneer je er even niet meer uit komt.

Functie-eisen
  • TU, richting Technische Informatica, Wiskunde
  • Goede kennis van Java
  • Pro-actief en resultaatgericht
  • Goed onder druk kunnen werken en flexibel
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Basiskennis HTML5, CSS3 en JavascriptKennis van Objective-C, C++, C# en/of .Net is een pré
Overig

Het is een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende onderneming. Je kunt je volop ontwikkeling, o.a. door een opleiding tot mobile developer.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Beschrijving werkgever SUPAIR is voortgekomen uit een initiatief van de TU Delft. Wij bemiddelen ingenieurs bij werkgevers met raakvlakken in de techniek. Onze kracht is om jouw talent te (h)erkennen en op de juiste plek in te zetten. Daarom vinden wij het belangrijk jou goed te leren kennen.

Schrijf je in via onze website www.tudelft.nl/supair
• Je krijgt een uitgebreid intakegesprek
• Tijdens het gesprek krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en ambities en ook je persoonlijke drijfveren en vaardigheden.
• Zo helpen wij je bij het vinden van een baan die écht bij je past.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ga naar www.tudelft.nl/supair of bel/mail ons. Tel. 015 278 65 27 | [email protected]

Je vindt ons op de TU Delft campus! Mijnbouwstraat 120

lees meer

Contactpersoon SUPAIR banen voor ingenieurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Android Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures