+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Adviseur Elektrotechniek Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Gevraagd

 • 36 uur
 • MBO of hoger
 • Junior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.165 - € 4.440 p/m

Vacatureomschrijving

Adviseur Elektrotechniek
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK)

Functieomschrijving
Als specialist in elektrotechnische installaties bij Rijksvastgoedbedrijf werk je op fascinerende locaties en aan unieke projecten in Zuidwest-Nederland. Denk aan de Binnenhof-renovatie, de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst-kazerne, paleizen en gevangenissen. Je ondersteunt het Rijksvastgoedbedrijf bij onderhoud en verbouw, zorgt dat elektrotechnische installaties aan normen voldoen.

Dankzij jouw inzet worden onze unieke vastgoedobjecten toekomstbestendig, omdat jij wettelijke vereisten voor elektrotechnische installaties naleeft. Dit bereik je door toezicht op keuringen en storingsadvies. Je begint niet alleen, collega's en experts begeleiden je. Je observeert aanpassingen zoals extra laadpalen of UPS-noodstroomaggregaten, zowel ter plaatse als op afstand.

Je rol is veelzijdig: inspectie van aannemers en leveranciers op locatie, beoordelen van keuringsdocumenten en offertes voor reparaties of uitbreidingen van installaties. Dit alles in een boeiende context: duurzaamheid en technische uitdagingen bij het Rijksvastgoedbedrijf, waaronder elektrische capaciteit voor warmtepompen en zonnepanelen. Je interactie met politiek gevoelige objecten, zoals ministeriële gebouwen en Koninklijk Huis-vastgoed, voegt een extra dimensie toe.

Samenwerking met bouwkundige en werktuigbouwkundige collega's en objectmanagers is cruciaal. Je beoordeelt marktconforme kosten voor vervangingen of reparaties en biedt oplossingen voor complexe storingen. Samen identificeren we jouw vastgoedportefeuille. Kortom, een boeiende kans om je stempel te drukken op verschillende technologische toepassingen in een unieke regio.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden door deze vacaturetekst, maar wil je inhoudelijk nog wat meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bob Peletier, Afdelingshoofd, 061160023

Wil je alvast meer te weten komen over techniek bij het Rijksvastgoedbedrijf? Neem dan een kijkje op onze techniekpagina via deze link. Hier delen technische collega's hun ervaringen en vertellen ze over hun werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf. Vergeet je ook niet te abonneren op onze RVB podcast!

Gevraagd

Dit ben jij
Houd je van uitdaging en afwisseling? Mooi. Want het kan zomaar gebeuren dat je de ene dag een stapel keuringsdocumenten moet doorspitten, terwijl je de dag erna ergens controleert of manco’s juist zijn hersteld of een nieuwe of aangepaste installatie oplevert. Goed kunnen adviseren is in deze functie belangrijk. Waar een goed advies uit bestaat? En hoe je zorgvuldig de belangen afweegt op basis van kosten, levensduur, duurzaamheid en het effect van de investering voor de klant? Je krijgt alle ruimte om dat te leren. Van je collega’s, maar bijvoorbeeld ook via opleidingen. Gelukkig ben je leergierig en houd je ervan om samen te werken.

Dit neem je mee
 • Je hebt een mbo-diploma in de richting elektro- of energietechniek met hbo werk en denkniveau en ervaring met elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen.
 • Je hebt kennis van gebouwgebonden installaties en het liefst al ervaring met de realisatie van (kleine) aanpassingen aan installaties en ervaring als werkverantwoordelijke en/of installatieverantwoordelijke volgens NEN3140.
 • Je hebt het juiste technisch inzicht om keuringsrapporten kritisch te beoordelen.
 • Je communiceert goed en kunt complexe zaken inzichtelijk maken, neemt als vanzelfsprekend initiatief, werkt graag samen en handelt adequaat bij onverwachte veranderingen.
 • Je weet wat er in je omgeving speelt, kunt goed plannen en organiseren en werkt gedisciplineerd met het oog op de klant en het resultaat.
 • Je hebt een rijbewijs B.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 9
Maandsalaris Min €3.165 – Max. €4.440 (bruto)
Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur Vast contract na jaarcontract (bij voldoende functioneren)
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 februari. U ontvangt hiervoor een uitnodiging.
 • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met het clusterhoofd hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.
 • Tijdens je werkzaamheden krijg je mogelijk te maken met locaties van Defensie. Daarom kunnen we je vragen om in de toekomst mee te werken aan een veiligheidsonderzoek van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD).
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK) nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in