+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tekenaar staalconstructies [Tekla] Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Snetselaar Ingenieurs

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Snetselaar Ingenieurs

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Ede
 

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag met het modelleren van 3D staalconstructies. Dit jaar vieren ze hun jubileum, wat extra bijzonder is. Je komt terecht in een jong, betrouwbaar en gezellig team. Het kantoor wordt momenteel opgeknapt voor de komende jaren. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en je werkt in een zelfsturende organisatie. Ook buiten werktijd zijn er leuke activiteiten. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ingenieurs in Ede!

Werk je graag bij een 'begrip in de regio'? Beschik jij over praktisch en technisch inzicht? Ben jij iemand van de 'slimme oplossingen'? Ga werken als tekenaar staalconstructies bij Snetselaar Ingenieurs!

Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons. We vieren ons 25-jarig jubileum en hebben daarmee al vele architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren geadviseerd en ontzorgd in de bouw en industrie. We hebben veel verstand van staal, denken praktisch na en doen alles op onze eigen, slimme manier. Hierdoor hebben we veel vertrouwen in de markt gekregen en mogen we zelfs na 25 jaar, samenwerken met opdrachtgevers van het eerste uur.

Als tekenaar ben jij de staalengineer binnen ons team van Tekla tekenaars. Zodra er gestart wordt met de bouwfase, komt de vraag naar slimme staalconstructies bij jou te liggen. Je krijgt alle benodigde stukken en informatie aangeleverd van de architect, constructeur en aannemer. Vervolgens ga jij tot in detail 3D staalconstructies modelleren tot aan bout- en moerniveau. Dit alles doe je in ons programma Tekla, waar je elke verbinding tot in detail uitwerkt. Over elke bout, voetplaat en anker denk je na.

Secuur werk dus, waarin jij het verschil kan maken. Naast het technisch tekenwerk is het mogelijk om aanvullende detailberekeningen te maken, extra uitdaging waar je vanzelfsprekend goed voor wordt beloond.

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan direct contact op.

Wat kun je verwachten?

Naast dat we werken voor opdrachtgevers van het eerste uur, vieren ook steeds meer collega's hun jubileum bij ons. Naast een stabiel team, kun je spreken over een gezellig, betrouwbaar en ervaren team met veel draagvlak voor elkaar. Wanneer je start als tekenaar staalconstructies word je uitgebreid ingewerkt door je collega's. We helpen elkaar graag en denken met elkaar mee.

Verder kun je het volgende verwachten:

 • Je werkt in een fris pand! We hebben een fijn climate control systeem en zijn momenteel in verbouwing om ons kantoor gereed te maken voor de volgende 25 jaar;
 • Naast een goed inwerktraject moedigen we je aan om je door te ontwikkelen d.m.v. (interne) opleidingen en trainingen;
 • Heb je iets nodig? Geef het aan en we regelen het;
 • We hebben een zelfsturende organisatie, iedereen pakt zijn/haar vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een fantastische sfeer, ook buiten werktijd als je met wat collega's de racefiets pakt in je Snetselaar kleding of een rondje gaat hardlopen;
 • We gaan voor de lange termijn en richten ons dus ook op een vast contract;
 • Onze personeelsvereniging organiseert met regelmaat mooie avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

Wie zoeken we?

Het echte leren, doe je in de praktijk. We vinden het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en feeling hebt met (bouw) constructies. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen verplichting. Door stabiele groei hebben we de ruimte voor zowel een junior als medior/senior collega.

We vinden het verder belangrijk dat je:

 • Affiniteit hebt met werktuigbouwkunde of constructietechniek;
 • Goed en duidelijk kunt communiceren;
 • Graag werkt in een nuchter, gedreven en vakbekwaam team;
 • Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.

Waar wij aan werken

Wij leveren diensten voor de meest uiteenlopende projecten in de bouw en industrie. Zo kunnen we in verschillende stadia in de bouw onze klanten van dienst zijn. In de rol als hoofdinstructeur, deelinstructeur, staalengineer en experts in schade zijn we al 25 jaar landelijk actief. Je kunt ons zien als constructieve ingenieurs die het verschil maken, doordat wij op onze eigen manier werken en denken.

Bekijk hierboven mooie projectfoto's waar jouw collega-staalengineers aan hebben gewerkt.

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan direct contact op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in