+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst | 12x bekeken

(Senior) Technicus onderhoud Haps Waterschap Aa en Maas

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas
> 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • € 1.250 p/m
  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Pensioenregeling
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

(Senior) Technicus onderhoud
Haps, 36 uur per week

Wie zijn wij?
Werken met water krijgt steeds meer aandacht. In het oosten van Brabant zorgen wij voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. Waterschap Aa en Maas is een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. We leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan tegelijkertijd, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen.

De Zuiveringsregio's zijn verantwoordelijk voor het beheer van de rioolwaterzuiveringsinstallaties en transportleidingen met gemalen binnen het gebied van het waterschap.

In verband met doorgroei en ontwikkeling van personeel zijn we op zoek naar een (senior) technicus onderhoud voor rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Land van Cuijk in Haps en je hebt de bereidheid in voorkomende gevallen op een van onze andere locaties werkzaamheden uit te voeren.

Ben jij die technicus die naast het oplossen van storingen en knelpunten ook energie krijgt van het voorkomen van storingen en het aandragen van verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je verricht 1e en 2e-lijns onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van rioolgemalen, de zuiveringsinstallatie en slibverwerkingsinstallatie. Verder begeleid je (externe) onderhoudstechnici bij het installeren en in bedrijf stellen van de installaties en het opheffen van zich daarin voordoende storingen. Deze werkzaamheden bereid je in principe zelf voor. Ook registreer je relevante gegevens op werkorders (in Ultimo) na afronding van de werkzaamheden. Je bedient de installaties en controleert het procesverloop. Je signaleert en analyseert afwijkingen en storingen en lost deze samen met je collega's op. Op termijn neem je deel aan de wacht- en storingsdienst.

Op onze installaties worden voortdurend projecten en innovaties uitgevoerd; in zo'n geval vertegenwoordig je het beheer in de projectgroep.

Wat bieden we jou?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt je bruto jaarsalaris, inclusief Individueel Keuzebudget (IKB) maximaal € 52.750,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week (salarisschaal 7 van de salarisschalen waterschapspersoneel).

Het IKB is een toeslag van 21% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris en kun je gebruiken voor het kiezen van een aantal arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer en hebben wij een solide pensioenregeling.

Omdat wij persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit belangrijk vinden, krijg je een Persoonsgebonden Budget van € 6.000,- per vijf jaar, wat je hiervoor kunt gebruiken.

Heb je een studieschuld? Dan lossen wij die voor een deel af! We doen dit jaarlijks in een periode van maximaal 5 jaar en dit kan oplopen tot zo'n € 15.000 bruto. Wij maken het geld rechtstreeks aan DUO over.

Doorgroei van de functie Technicus naar die van Senior technicus (salarisschaal 8, salarisperspectief per jaar maximaal € 58.250.-) is op termijn mogelijk.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-opleiding afgerond in de richting van werktuigbouw, elektrotechniek, mechatronica of operationele techniek met aanvullende ervaring op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, geautomatiseerde besturingssystemen en meet- en regeltechniek. Daarnaast heb je de opleiding UTAZ (Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering) afgerond, dan wel heb je de bereidheid om deze aanvullende opleiding te volgen. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan en je hebt een klantvriendelijke en flexibele werkhouding.

Waterschap Aa en Maas wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor ons waterschap.

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen of opmerkingen over de functie van (Senior) Technicus op rwzi Land van Cuijk, bel dan bedrijfsleider Mark Elders op telefoonnummer 06-12 91 48 94 of via mailadres: [email protected](punt)nl of met het afdelingshoofd Fred Hooijmaijers op telefoonnummer 06-30 91 81 28 of via mailadres: [email protected](punt)nl.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv zo snel mogelijk naar het cluster P&O van waterschap Aa en Maas. Dit kan via het sollicitatieformulier op onze website.

Voor de veiligheid van waterschap Aa en Maas, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Ben jij die technicus die naast het oplossen van storingen en knelpunten ook energie krijgt van het voorkomen van storingen en het aandragen van verbeteringen? Lees dan snel verder.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in