+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heteren.

Eerste Autotechnicus bij Autobedrijf J. Muys & Zn. in Heteren Heteren

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Autobedrijf J. Muys & Zn.

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Autobedrijf J. Muys & Zn.

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij bent als 1e Autotechnicus / Automonteur bij Autobedrijf J. Muys & Zn. verantwoordelijk voor het uitvoeren onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel Apk-keuringen aan alle merken en typen auto’s. Daarnaast stel je diagnose en begeleid je leerlingen. Ook ondersteun je bij het klaarmaken van verkochte auto’s. Een leuke, afwisselende baan met veel verantwoording!

Gevraagd

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je tenminste een afgeronde opleiding tot Autotechnicus en heb je minimaal 5 jaar sleutel ervaring. Bij voorkeur heb je al APK, of wil/kan je dit op korte termijn behalen. Daarnaast vind je het leuk om universeel te sleutelen. Tenslotte ben jij iemand met passie voor de autotechniek en wil je je graag verder ontwikkelen dmv trainingen, cursussen etc.

Aanbod

Werken bij Autobedrijf Muys & Zn. betekent dat je een goed salaris ontvangt, eventueel reiskosten en je onderdeel wordt van een leuk en gezellig team. Samen met jouw collega’s zal je in de moderne en zeer goed uitgeruste werkplaats aan de slag gaan. Jan en Sabine stimuleren je graag om het beste uit jezelf te halen en dat betekent dan ook dat je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen dmv het volgen van cursussen en trainingen.
Het salaris dat je ontvangt als bandenmonteur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf J. Muys & Zn. Een autobedrijf met historie! Al sinds 1955 zijn zij het bedrijf als het gaat om de aan- of verkoop van auto’s, het onderhouden, tanken en alle andere zaken die te maken hebben met vierwielers. In al die jaren zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier voor mobiliteit.

Het was Jan Muys sr. die de zaak in 1955 opende. Door dag-in-dag-uit hard te werken voor de klanten is Muys een begrip geworden in Heteren en omstreken. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam binnen het familiebedrijf, iets wat de familie Muys ongelooflijk trots maakt. Na Jan Muys heeft Cees Muys het overgenomen, hij heeft op zijn beurt het stokje overgedragen aan zoon Jan.

In al die jaren is er qua werkzaamheden niet veel veranderd, wat betreft faciliteiten des te meer. Inmiddels bestaat Autobedrijf J. Muys & Zn. uit een showroom, werkplaats, schadewerkplaats, wasplaats, tankstation en meer; oftewel een full service autobedrijf dat alles en iedereen kan helpen. Daarbij investeren zij continue in de nieuwste machines, technieken en opleidingen voor de medewerkers zodat zij ten aller tijde de klanten weer op weg kunnen helpen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in