+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bandenmonteur bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Heteren Heteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Profile Car & Tyreservice Koos van Elk

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Bandenmonteur ben je oa verantwoordelijk voor het wisselen van de winter naar de zomerbanden (en andersom). Meestal werk je in een team van 2 of 3 monteurs. Daarnaast repareer en vervangen je banden. Dit doe je in de goed uitgeruste en volledig nieuwe werkplaats. Indien de Vestigingsmanager niet aanwezig is en op zaterdag, vervang jij hem en ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het team en de vestiging. Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij je het verschil kan maken!

Gevraagd

Vanzelfsprekend heb je aantoonbare ervaring als Bandenmonteur of Autotechnicus en beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling. Omdat je de vestigingsmanager bij afwezigheid vervangt, beschik je over leidinggevende capaciteiten of heb je al ervaring met leidinggeven. Verder heb je een rijbewijs B en woon je in de omgeving van Heteren

Aanbod

Je ontvangt een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding en mag werken in een sfeervolle werkomgeving met up-to-date apparatuur. De sfeer tussen de collega’s is zeer fijn en familiair. Voor jou liggen er zeer veel mogelijkheden klaar om jezelf verder te ontwikkelen ( ao door het volgen van trainingen en cursussen)en door te groeien!. Een mooie kans dus!
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als bandenmonteur tussen €1500 en € - 2500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Profile Car & Tyreservice Koos van Elk kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk is een mooi en gezond familiebedrijf met vier regionale vestigingen. Zij zijn al jaren onderdeel van Profile Car & Tyreservice (één van de grote universele garageformules) en staan in de wijde omgeving bekend om de goede service en kwaliteit van het werk maar ook vanwege de innovatie en transparantie waar men continue mee bezig is. De algehele werksfeer is zeer prettig en collegiaal te noemen en de medewerkers werken hier dan ook zeer graag.
In de garage onderhouden en repareren zij alle merken en type auto’s. Het werk en de klantenkring is dan ook zeer divers te noemen.
De kernwoorden die op Koos van Elk en zijn vestigingen van toepassing zijn: hechte club, kwaliteit, innovatief, transparant, onderdeel van landelijk opererende universele garageformule en zeer fijne werkgever!

Door de toename van de werkzaamheden, is Koos voor de vestiging in Heteren op zoek naar uitbreiding van het team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in