Technisch Tester | Houten

Houten

iSense
  • iSense
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Lijkt het je wat om als technisch tester aan de slag te gaan bij een organisatie die gespecialiseerd is in het veilig uitwisselen van (persoonlijke) gegevens? Ben jij de analytische collega met een passie voor het opsporen van fouten en lever je bovendien graag een maatschappelijke bijdrage? Dan is deze rol van test automatiseerder precies wat je zoekt, lees snel verder!

- Uitvoeren van verschillende soorten testen;
- Het automatiseren van het berichtenverkeer;
- Deelnemen aan verschillende interne projecten;
- Meedenken over diverse vraagstukken;
- Maken en opsporen van fouten.

lees meer

Eisenpakket

Je hebt HBO werk- en denkniveau en herkent jezelf in meerdere van onderstaande punten:
- Aantoonbare kennis van XML, MS/SQL;
- Ervaring met Operating Systems (Windows en Linux);
- Ervaring met virtuele machines en containers (Kubernetes);
- Kennis van (het testen van) API webservices (SOAP, REST);
- Ervaring met geautomatiseerd testen (SOAPUI);
- Kennis van scripting in bijvoorbeeld Powershell of Bash;
- Kennis van Command Line Interfaces (CLI);
- Ervaring op het gebied van Continuous Delivery en ebXML;
- Ervaring met werken in een Scrum/Agile/DevOps team.

lees meer

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden; 
  • Thuiswerkmogelijkheden; 
  • Opleidingsmogelijkheden; 
  • Goede pensioenregeling. 
Beschrijving werkgever

Hoeveel geld heb jij op je spaarrekening? Wat is je rekeningnummer? En wat is je adres? Dat gaat in eerste instantie natuurlijk niemand iets aan, mede daarom is het heel belangrijk dat er goed omgegaan wordt met privacygevoelige informatie. De organisatie waar je als technisch tester komt te werken is één van de belangrijkste schakels wanneer het gaat om informatie-uitwisseling in hun branche. Gezien de privacygevoeligheid van de informatie die gedeeld wordt, staan kwaliteit en security hier extra hoog in het vaandel.

Als technisch tester ga jij bijdragen aan die kwaliteit door het berichtenverkeer te automatiseren en door op zoek te gaan naar fouten om deze vervolgens op te lossen. Fouten maken kan natuurlijk, zolang je ze maar op tijd spot en weer oplost! De organisatie kent een omvangrijk en divers landschap met verschillende applicaties, die middels Webservices/API's met een grote hoeveelheid overheidspartijen (waaronder het UWV en de Belastingdienst) gegevens uitwisselen en met elkaar communiceren. Hoewel je in de overheidssector werkt is de organisatie zelf geen overheidsinstelling, maar een stichting met zeker ook een maatschappelijk belang. 

Je gaat onderdeel uitmaken van het technical operations team en zult je bezig houden met onder andere unit testing en load testing, maar zult ook meebeslissen over welke technieken er in de toekomst gebruikt worden door goed uit te vragen waarom waarvoor gekozen wordt. Ervaring met werken in een DevOps omgeving heb je al en met jouw praktische instelling pas je goed binnen het team! De gehele IT-afdeling bestaat uit ongeveer 20 man en er is vrijwel geen verloop, de klik is dan ook erg belangrijk voor je toekomstige collega's.

Al met al een gave functie waarbij je als technisch tester niet alleen bezig bent met het maken en oplossen van fouten, maar ook een maatschappelijke bijdrage levert! Klinkt dit als iets dat bij je past en zie jij jezelf wel werken binnen een organisatie die veel waarde hecht aan een goede collegiale klik? Solliciteer dan snel en wie weet word je binnenkort zelf getest tijdens een kennismakingsgesprek!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!