+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.
5 dagen geleden geplaatst | 20x bekeken

Technisch vastgoedbeheerder Naaldwijk Arcade

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Arcade

Arcade
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.518 - € 4.887 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Technisch vastgoedbeheerder
Naaldwijk

Veilige, betaalbare en comfortabele woningen; daar ga jij voor als technisch vastgoedbeheerder bij Arcade in Naaldwijk. Je hebt een afwisselende rol en je zorgt dat het beheer en onderhoud van zo’n 10.000 woningen in Westland en Den Haag up-to-date zijn. Met mooie uitdagingen die op je pad komen op uiteenlopende gebieden.

Wat je doet
Jij bent verantwoordelijk voor het contractbeheer en het planmatig onderhoud dat hieruit voortkomt, de meerjarenonderhoudsbegroting, het beheer van vastgoeddata en het brandveilig maken én houden van onze woningen en complexen. Ook zorg je dat we een goed beeld hebben van asbest in ons vastgoed en ben je op dit gebied het aanspreekpunt voor collega’s. Daarnaast adviseer en ondersteun je bij diverse vraagstukken over onder andere het technisch beheer van nieuwe woningen, verduurzaming en veiligheid.

Een afwisselende baan? Reken maar. Het ene moment buig je je over onderhoud of vervanging van cv-ketels. En het andere moment onderzoek je welke technische of energetische ontwikkelingen in de markt onze woningen helpen te verduurzamen. Of word je gevraagd om vanuit jouw perspectief te adviseren over onderhoud bij een nieuwbouwproject. Waar jij ook op focust; altijd staan onze bewoners centraal. Je zorgt dat zij in comfortabele, goed onderhouden, veilige en vooral ook betaalbare woningen kunnen blijven wonen.

Jouw thuisbasis is de afdeling vastgoed op ons kantoor in Naaldwijk, waar je met ongeveer 15 collega’s prettig samenwerkt. We zijn open naar elkaar en we geven en krijgen graag feedback. In deze functie kom je verder veel in contact met bijvoorbeeld collega’s van andere afdelingen, vve-beheerders, installateurs, aannemers en bewoners.

Wat je krijgt
Een bruto maandsalaris tussen de € 3.518, - en € 4.887, - gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal I). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op collega’s kunt bouwen. Een plek waar de deur van de directeur altijd openstaat. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden. In deze functie kun je in overleg met collega’s ook thuiswerken; hierbij gaan we uit van maximaal 35% van je uren, zodat je goed feeling houdt met onze organisatie.

Functie-eisen

Wat jij in huis hebt
 • Hbo-niveau door een diploma bouwkunde of door ervaring.
 • Kennis van technisch beheer en onderhoud, bijvoorbeeld door ervaring bij een woningcorporatie, aannemer of adviesbureau.
 • Een visie op slim meerjarenonderhoud.
 • Ervaring met het lezen van bouw- en installatietechnische tekeningen.
 • Kennis van wet- en regelgeving, subsidieregelingen en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Kennis van Excel en het beheer van databases.
 • Een op samenwerken gerichte en initiatiefrijke instelling.
Werken bij Arcade
Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met ruim 10.000 verhuureenheden die bestaan uit eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes en diverse ruimtes voor de zorg en kinderopvang in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 60 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met veel aandacht voor het duurzaam huisvesten van onze huurders en woningzoekenden in leefbare buurten en wijken.

Reageer direct
Vul het sollicitatieformulier in op onze website. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie
Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Reinder Zuurmond (manager vastgoed) of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur) via (0174) 28 23 00.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet
Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv’s – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Aanbod

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je werken in een op samenwerken gerichte en initiatiefrijke instelling? Kom dan ons team versterken!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in