Junior Implementatiemanager Bouw Informatie Systeem - Nieuwegein

Nieuwegein

DigiBase
  • DigiBase
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Binnen DigiBase, het centrum voor Digitaal bouwen binnen VolkerWessels, zijn we op zoek naar een Junior Implementatiemanager voor ons Bouw Informatie Systeem.

Wat ga je doen?

Met het Bouw Informatie Systeem (Vico Office) wil VolkerWessels meer grip krijgen op het proces van prijsvorming en contractvorming. Met het Bouw Informatie Systeem zijn wij in staat om de uitgangspunten van de prijsvorming vanaf eerste schetsen en massá tot en met de gedetailleerde uitgewerkte Technische Ontwerpen te borgen. Zo hebben we grip op de ontwerpwijzigingen, kunnen wij deze visueel onderbouwen in geometrie, hoeveelheden en geld.  

Je geeft training aan collega’s op basis van onze eigen ontwikkelde workflows en datasets en ondersteun en begeleid je de ondernemingen en projectteams met de implementatie van het Bouw Informatie Systeem. Deze werkzaamheden zul je bij aanvang samen doen met een ervaren implementatiemanager die je hierbij zal ondersteunen en coachen.  

Wat bieden wij jou?

Een super inspirerende werkomgeving met collega’s op ons kantoor in Nieuwegein. Je werkt met de nieuwste snufjes, software en gadgets. Uiteraard bieden we een goed salaris en overige passende secundaire arbeidsvoorwaarden als laptop en telefoon. Qua opleidingen is het met de VolkerWessels Academy prima in orde, of je nou verder wil groeien in je vak of in je persoonlijke ontwikkeling. 

 

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een technische hbo- opleiding. Je bent energiek en enthousiast en vindt het leuk om iemand iets te leren. Daarnaast heb je interesse in het vak calculeren. 

Je bent goed bekend met de gangbare softwarepakketten voor zowel kantoorwerkzaamheden als thuiswerken. 

Je vindt het prettig om in een team met gelijkgestemde collega’s te werken, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Naar zowel opdrachtgevers als collega’s kun je duidelijk uitleggen wat je doet en waarom je het doet.

  

Over ons

DigiBase is hét digitale BIM-opleidingscentrum van Nederland. We zijn een snelgroeiende onderneming binnen het VolkerWessels concern en wij geloven dat de digitalisering en verandering in de bouwsector aangejaagd wordt door technologie en complexe data-informatiestromen. Wil je meer weten, zie de hierbij een korte film https://youtu.be/v-K3mhIwYHw

  

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark Bak op telefoonnummer 088-186 9950 of per mail op [email protected]

Of solliciteer direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

lees meer

Contactpersoon VolkerWessels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!