Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nootdorp.
4 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

(junior) Sales Engineer temperatuursensoren M/V Nootdorp • Tempcontrol B.V.

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl

Tempcontrol B.V.

Tempcontrol B.V.
11 - 50 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Zoek je een leuke en uitdagende baan waar jouw technisch inzicht van pas komt?
Wil je graag werken in een klein maar groeiend bedrijf, wat ook internationaal actief is?
Ben je nog lang niet klaar met leren, maar wil je dat graag in de praktijk doen?
Dan ben je bij ons op je plek!


Tempcontrol is dé specialist op het gebied van temperatuur. Wij produceren klantspecifieke temperatuursensoren en leveren een breed assortiment aan temperatuur gerelateerde kwaliteitsinstrumenten. Voor onze afdeling inkoop/verkoop zoeken wij versterking.

Je leert bij ons alles over temperatuur meten en regelen
Omdat we temperatuursensoren op maat maken is het belangrijk dat je van alles leert over temperatuur meten en regelen, maar ook over de toepassing van de juiste componenten, zodat je onze klanten goed kunt adviseren. Daarnaast leveren we een breed assortiment aan instrumenten bestemd voor het meten, regelen en controleren van temperatuur. Dit zijn soms ingewikkelde apparaten die een goed technisch begrip van de werking en toepassing vragen. Je gaat je inlezen en inleven in deze interessante materie zodat je het in de praktijk kunt toepassen.

De inhoud van de functie
Als (junior) sales engineer heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je helpt mee met de ontwikkeling van temperatuursensoren en je adviseert over welk instrument geschikt is voor welke toepassing. Je werkt orders uit zodat de productieafdeling of het kalibratielab ermee aan de slag kunnen. Je werkt op de afdeling inkoop en verkoop waar je projecten van begin tot het einde oppakt. Een technische achtergrond of affiniteit met techniek is dan ook echt een must.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn o.a.
- Advies over en verkoop van door ons te produceren temperatuursensoren
- Advies over en verkoop van temperatuur gerelateerde instrumenten
- Daarbij horende inkoop van onderdelen voor het maken van temperatuursensoren en inkoop van de temperatuur gerelateerde instrumenten die wij in ons portfolio hebben
- Maken van voor- en nacalculaties
- Aanmaken en verwerken van offertes, inkoop- en verkooporders
- Klanten/leveranciers telefonisch en per email te woord staan
- Incidenteel ontvangen of bezoeken van klanten of leveranciers
- Incidenteel deelnemen aan en bezoeken van vakbeurzen

Aanvullende werkzaamheden
We zijn een middelgroot maar groeiend bedrijf. Er liggen dan ook veel verschillende projecten te wachten om te kunnen worden opgepakt en dat biedt kansen om door te kunnen groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (technische) ondersteuning op marketing en communicatieactiviteiten (onderhouden van de website, meewerken aan communicatie-uitingen, ondersteuning bij het organiseren van vakbeurzen), maar ook technisch tekenen of bijvoorbeeld het invullen van kwaliteitsmanagement, iso-certificering, of product compliance (RoHS/Reach/Conflict Minerals) behoort daarbij tot de mogelijkheden.


Functie-eisen

Jouw profiel
Je werkt samen in een klein en hecht team en we zoeken een enthousiast en positief persoon met frisse ideeën en een aanpakkersmentaliteit. We hebben het behoorlijk druk dus af en toe een avond (doorbetaald) overwerken komt zeker voor. We hebben een informele bedrijfscultuur en een platte organisatiestructuur, daar binnen is er zeker ruimte voor ambities.

- Minimaal MBO 4/HBO opleiding, werk- of denkniveau
- Technische achtergrond / vakkennis of affiniteit met techniek
- Vooropleiding of werkervaring met bijvoorbeeld meet- en regeltechniek, mechatronica, elektronica, analoog ontwerpen en/of thermodynamica.
- Goede kennis van Outlook, Word, Excel, Powerpoint
- Nederlands en Engels zijn een must
- Flexibel, gestructureerd, accuraat en stressbestendig

Aanbod

Over ons
In totaal werken er 24 m/v bij Tempcontrol, de afdeling inkoop/verkoop bestaat nu uit 3 medewerkers. Daarnaast werken we nauw samen met de administratie en de productieafdeling. Tevens beschikken we over een temperatuur onderzoek- en kalibratielaboratorium. Ingewikkelde technische vraagstukken kunnen ook met de 2 collega's daar worden opgepakt.
We zijn een groeiende organisatie en dat betekent dat we ook investeren in een leukere/grotere werkplek. Op de planning voor dit jaar staat om het kantoor opnieuw in te richten en de kantine wordt vergroot en verbouwd.
Omdat wij dé specialist zijn op het gebied van temperatuur en we al onze temperatuursensoren op klantspecificatie maken vinden wij het belangrijk dat je praktische productkennis opdoet over de (on)mogelijkheden en componentkeuzes. Daarom zul je in het inwerktraject ook meelopen op onze productieafdeling en daar de kneepjes van het vak leren, zodat je de productkennis in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast leer je zo je collega's goed kennen en dan zijn de lijntjes kort als je wilt overleggen, zodat je onze klanten goed kunt adviseren over het juiste product. Het volgen van een cursus of training kan ook bijdragen aan de invulling van de functie.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in