30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
11 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Duurzaamheidscoordinator Papendrecht • Boskalis Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boskalis Nederland

Boskalis Nederland
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Hoe jij het verschil kunt maken

Boskalis verandert de kaart van Nederland. Daar kan jij als duurzaamheid coördinator op positieve wijze aan bijdragen! Wil jij werken aan toonaangevende projecten zoals de Overnachtingshaven Spijk, reconstructie Kempenbaan, N69 of de Dijkversterking Zwolle-Olst? Boskalis biedt jou dé kans om op omvangrijke projecten een duurzame voetafdruk achter te laten. Duurzaamheid is steeds vaker doorslaggevend bij het aannemen van projecten. Door jouw bijdrage als duurzaamheidscoördinator ga je actief aan de slag om berekeningen te maken, data te analyseren en verbetervoorstellen te doen. Jij als deskundige wordt zo vroeg mogelijk in geschakeld zodat we verrassingen voorkomen tijdens het project. Ben jij de duurzaamheidscoördinator waar wij naar op zoek zijn? We gaan graag met je in gesprek.

Wat je gaat doen als duurzaamheidscoördinator

 • Het structureren en coördineren van de duurzaamheidsdata in tenders en projecten in uitvoering.
 • Ondersteunen van projectteams in het realiseren van duurzaamheidseisen.
 • Het aandragen van duurzame oplossingen binnen de tenders en de projecten in uitvoering.
 • Het aantoonbaar een meetbaar maken van milieu impact door middel van duurzaamheidsberekeningen. Denk hierbij aan DuBoCalc, emissieberekeningen, etc.
 • Het opstellen, coördineren en controleren van Life Cycle Analysis.

Wat je meebrengt

 • Een afgeronde opleiding die gericht is op duurzaamheid en/of civiele techniek.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van duurzaamheid bij voorkeur in een technische en projectmatige omgeving.
 • Ervaring met het toepassen van diverse instrumentarium, zoals DuboCalc, Life Cycle Analyse.
 • Beheren en opvolgen van duurzaamheidsprojecten.

Wat je kunt verwachten    

 • Werklocatie: Boskalis voert projecten uit in heel Nederland. Van Serooskerke tot aan Spijk,  van de Eemshaven tot aan Stein. Projectinzet op grotere afstand van je woonplaats behoort tot de realiteit.
 • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een Fulltime dienstverband een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden: Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.     
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Young Boskalis organiseert diverse online activiteiten, zoals yoga, bootcamp, wijn- & bierproeverijen en projectbezoeken.   
 • Warm welkom: Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis! 

 

Extra informatie

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van de cluster Duurzaamheid & Innovatie, welke onderdeel is van het Linq van Boskalis Nederland. Het cluster bestaat uit een enthousiast team van 14 personen. Wij bedienen de business lines binnen Boskalis en draaien op zowel grote als kleine projecten mee in zowel tender als uitvoeringsfase.
 • Werken bij Boskalis Nederland als duurzaamheidscoördinator betekent werken in een organisatie met korte lijnen, waar de communicatie zowel top down als bottom up soepel verloopt. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel met een vaste vrijdagmiddag borrel.
 • Fulltime/parttime: het betreft een fulltime aanstelling van 32-40 uur per week.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de functie nodigen we je uit voor twee of meer sollicitatiegesprekken. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis! 

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. Bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering zijn drijvende krachten in onze wereld. En we dagen jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.   

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is de businessunit van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. die actief is op de Nederlandse markt. Denk daarbij aan het voorbereiden en aanleggen van grootschalige civiele infrawerken, en aan werkzaamheden als grondverbetering en -sanering.

Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier: 

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van duurzaamheidscoördinator te beantwoorden. Neem voor meer info contact op met Mijke Koukoulas via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op 06-50185096.

Geïnteresseerd? Solliciteer voor duurzaamheidscoördinator door jouw gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. Disclaimer voor recruiters en werving- & selectiebureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S-bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitmentafdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis-collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in