+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
3 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Toezichthouder Kabels & Leidingen Rotterdam • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 170 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

De stad en de haven van Rotterdam zijn continue in ontwikkeling. Wegen worden opnieuw ingericht, er wordt veel gebouwd en bedrijven ontwikkelen zich door. Het is belangrijk dat de realisatie van projecten mogelijk is, maar tegelijkertijd moet de ondergrond goed beheerd worden en Rotterdam moet goed bereikbaar blijven. Jij houdt in jouw toegewezen gebied de controle over de ondergrond.

Werkzaamheden (door derden) waarbij de openbare grond moet worden opengebroken en waar de ligging en ordening van de ondergrondse infrastructuur in het geding komt, moeten altijd gemeld worden. Het zal dan meestal gaan om het leggen of verleggen van kabels en leidingen of om het plaatsen van objecten in de ondergrond. De melding hiervoor komt binnen bij Leidingbureau Beheer Ondergrond (LBBO) en na advies van jou als toezichthouder Kabels en Leidingen (K&L) zal het LBBO de betreffende vergunning al dan niet verlenen. Als toezichthouder K&L zal je vervolgens toezicht houden op het voldoen aan de voorwaarden waaronder de vergunning voor de kabels en leidingen is verleend. Daarnaast draag je zorg dat zaken juist ingemeten zijn door derden of door de afdeling Landmeten. Tot slot draag je zorg voor de administratieve en financiële afhandeling van de ingravingen op basis van de Schaderegeling Ingravingen Rotterdam (SIR).

Cluster Stadsbeheer zoekt een resultaatgerichte en omgevingsbewuste medewerker die de schakel vormt tussen het Leidingenbureau Beheer Ondergrond en partijen in het gebied.

In deze functie moet je in het voortraject partijen ertoe kunnen bewegen om tijdig alle vergunning aan te vragen en om afspraken te maken met de omgeving, zónder het eigenaarschap over te nemen. Als toezichthouder sta je stevig in je schoenen en kun je goed communiceren. Daarvoor is het nodig dat je de Nederlandse taal goed beheerst en kunt de-escaleren. Daarnaast is het van belang dat de medewerker ook buiten kantoortijden en in het weekend beschikbaar is (flexibele werktijden).Functie-eisen

Eisen

 •  Minimaal een mbo-opleiding niveau 4 afgerond, in de richting van Weg- en Waterbouw;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen het vakgebied Kabels en Leidingen, opgedaan in de afgelopen 6 jaar;
 •  Ervaring in het lezen van technische tekeningen;
 •  In bezit van Rijbewijs B.
Wensen
 • Ervaring met LIS programmasysteem voor behandeling vergunningaanvragen K&L;
 • In bezit van certificaat Veilig Werken aan de Weg;
 • Kennis met ARCgis;
 • Werkervaring bij een gemeentelijke organisatie.
Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

32-40 uur

opdracht duur minimaal 1 jaar

De opdracht is onder leiding en toezicht en daarom niet geschikt voor zzp'ers.Uren

32 - 40 uur
36

Bedrijfsomschrijving

Je bent samen met diverse collega's verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte van Rotterdam. Bij de afdeling Gebiedsbeheer zorgen iets meer dan 200 collega's, verdeeld over zes gebieden, voor dagelijks en planmatig beheer en onderhoud van de buitenruimte. Dat doen we gebiedsgericht: met ruimte voor de wensen van de Rotterdammer, en zoveel mogelijk integraal: zodat de straat zo min mogelijk open hoeft. Samenwerking, resultaatgerichtheid en communicatief vaardig zijn kernkwaliteiten van Gebiedsbeheer.Onze organisatieDe gemeente Rotterdam is verdeeld in diverse clusters. Het cluster Stadsbeheer houdt de Rotterdamse buitenruimte in vorm. Met ruim 3000 collega's zorgen we ervoor dat de stad een fijne, veilige en schone stad is om in te wonen, werken en recreëren. De sectoren Schone Stad, Openbare Werken en Toezicht & Handhaving dragen hier gezamenlijk zorg voor. Gebiedsgericht, met oog voor het ritme van de stad en samen met de Rotterdammers. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, gericht op het beste resultaat op straat. Efficiënt, duurzaam en innovatief. Altijd de verbinding zoekend met de behoefte van burgers, bedrijven en bezoekers. Daar wordt Rotterdam zichtbaar beter van!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in