+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
2 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties, Rotterdam Rotterdam • [email protected]

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

[email protected]

HRM@WORK
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 1.435 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Samen met 20 collegae in de buitendienst zorg je voor het installeren en onderhouden van Brandmeldinstallaties. Een belangrijk onderdeel van je werk is communicatie en verstrekken van informatie.

Zo zorg je bij aankomst op een project/object dat je contact maakt met je contactpersoon. Je geeft uitleg over wat je gaat doen en vraagt of er bijzonderheden zijn. Dezelfde aandacht geef je aan de communicatie wanneer je klaar bent met je werkzaamheden. Je bent ambassadeur van je werkgever en zo gedraag jij je ook.

Als Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties heb je de volgende taken:
- Inspecteren van de hardware van de brandmeldinstallaties zoals brand- & rookmelders, de panelen en BMC, kabels, verbindingen, enz.
- Controleren van de werking van de verschillende onderdelen van de BMI;
- Verhelpen van kleine problemen/storingen;
- Mogelijke verbeteringen van de brandmeldinstallaties doorgeven aan je projectleider zodat een concreet advies kan worden uitgebracht;
- Nauwe samenwerking met de kwaliteitsmanager om de dienstverlening optimaal te houden en te verbeteren.

Functie-eisen

Voor een succesvolle invulling van de vacature Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaand profiel: - Minimaal vijf jaar ervaring als 1e Elektromonteur; - In bezit van het diploma MBO elektrotechniek niveau 4; - In bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties; - Ervaring met Siemens brandmeldsystemen is een pré; - Bekend met het nieuwste bouwbesluit; - Representatief, klantgericht en uitstekende communicatieve eigenschappen; - Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands; - Woonachtig in de Randstad, bij voorkeur regio Rotterdam/Den Haag.Aanbod

Je wordt beloond conform de CAO Metaal en Techniek. Je ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, kennis en ervaring en je krijgt beschikking over een auto van de zaak waar je ook privé in mag rijden volgens het bedrijfsregelement. Overige arbeidsvoorwaarden zijn:
- 40 urige werkweek;
- Loondoorbetaling bij feestdagen;
- 24 vakantiedagen;
- 13 ADV dagen;
- 8% vakantiegeld;
- Pensioenpremie volgens CAO;
- Collectieve ziektekosten verzekering (optie)[email protected], bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor
de openstaande vacature Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren, dit kan via de button. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Bedrijfsomschrijving

Keuzes; daar beleid op maken wat zowel voor medewerkers als klanten helderheid verschaft en focus geeft. Dit leidt weer tot kwaliteit en aandacht voor milieu, welzijn en omgeving. Het werkgebied van onze opdrachtgever is heel Nederland waarin zij elektrotechnische installaties, data-installaties en brandmeldinstallaties ontwerpt, installeert en beheert. Met toenemend succes! Jaarlijks groeit zij met circa 5 vaste medewerkers. Door haar keuze om specialist en niche speler te zijn weet zij kennis te bundelen en de beste dienst te leveren in haar markt. Haar kernwaarden zijn integer, betrouwbaar en professioneel.

[email protected] heeft de opdracht een Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties te werven.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in