Projectmanager Telecom - Rotterdam

Rotterdam

The People Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Over de functie

In Nederland wordt continu gewerkt aan het bouwen van de beste internetsnelwegen. Voor onze opdrachtgevers werken onze professionals mee aan deze ontwikkeling o.a. door de uitrol van 5G, Fiber to the Home, Nieuwbouw, Reconstructie of capaciteitsuitbreidingen in de core netwerken.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie, kwaliteit en financiën van één project of meerdere projecten. In deze functie rapporteer je direct aan de verantwoordelijke business unit manager of de manager projecten. Het doel van deze functie is om een hoge klanttevredenheid via een uitstekend lopend proces te realiseren met een zo optimaal mogelijk financieel resultaat. Kwaliteit, tijdigheid, resultaatgerichtheid en voorspelbaarheid staan bij ons en onze klanten hoog in het vaandel.

Je functioneert zelfstandig en geeft direct leiding aan één team of meerdere uitvoerende teams (ca 10 medewerkers direct en 50-100 indirect) en weet hen te binden en te boeien. Je stimuleert werken in teamverband en kan het inhoudelijke werk overlaten aan de professionals in jouw team. Het projectbudget bedraagt al snel enkele miljoenen euro’s.

Je bent verantwoordelijk voor een optimale klantrelatie en bent dus communicatief vaardig.


Functie eisen
  • Minimaal afgeronde HBO/WO-opleiding (Elektrotechniek, Civiele Techniek, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar);
  • Relevante projectmanagementervaring in theorie (Prince2) en praktijk (>5 jaar);
  • Affiniteit en ervaring met telecomnetwerken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Klant-, kwaliteit- en resultaatgericht werken.

The People Group

Wij zijn The People Group, technisch specialist en -dienstverlener. Wij helpen klanten bij technische vraagstukken door het inzetten van de beste specialisten, nieuwste technieken en het delen van onze kennis uit diverse branches. Wij zijn actief in vijf segmenten: Ondergrondse Infra | Telecom, Bovengrondse Infra, Energie & Industrie, Bouw & Installatietechniek en Geo & Data. Onze professionals werken op ons kantoor in Nieuwkuijk, Almere of bij klanten op locatie in heel Nederland. Samen met onze gepassioneerde medewerkers en onze (zelf ontworpen) middelen zetten wij iedere dag die stap extra!


Arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt;
  • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een afwisselende werkomgeving.
  • Bonusregeling;
  • 100% betaald pensioen.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever The People Group is ontstaan uit een bundeling van 6 toonaangevende technische en specialistische bedrijven. Wij zijn actief binnen vijf werkterreinen en we optimaliseren deze expertises met onze (maatwerk) software, trainingen en consultancy.

Wij zijn voortdurend op zoek naar kwalitatieve, duurzame oplossingen en producten die voldoen aan de veranderende wensen en behoeften van onze klanten en partners.

Wij geloven erin dat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen door onze specialismen te verbinden. Wij geloven in de kracht van integratie. Wij zorgen voor synergie en realiseren een hogere klantwaarde door onze verbindende aanpak. Wij staan voor duurzame oplossingen en relaties.

lees meer

Contactpersoon Wouters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Telecom Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures