30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
29 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Moderne IT Engineer | Tilburg Tilburg • Jelling IT Professionals

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jelling IT Professionals

Jelling IT Professionals
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Vacaturedetails

  • € 4.000 - € 5.000 p/m
  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

De baan

Met jouw passie voor OpenSource technieken ben jij dé aanwinst voor dit IT bedrijf uit Tilburg!

Zij zijn namelijk op zoek naar een IT’er met een moderne blik, die kantoorautomatisering op een nieuwe manier bekijkt en voorop loopt in kennis met betrekking tot netwerk en OpenSource oplossingen.

Je gaat je in deze rol bezig houden met het doorontwikkelen van diverse kantoorautomatiseringsoplossingen en verdiept je in open alternatieven voor commerciële office software. Uiteraard dienen de verschillende componenten naadloos geïntegreerd te worden.

Anderzijds help je mee met de doorontwikkeling van het hostingplatform. Het bedrijf heeft de volledige chain in eigen hand, met als doel een zo open mogelijk netwerk en hostingplatform te kunnen aanbieden en beveiligen.

Daadwerkelijk programmeren is er niet bij, maar diepgaande kennis van Linux technologieën is een absolute vereiste. Vind jij het belangrijk om klanten en management te voorzien van advies ter verbetering? Graag! Daarbij word je onderdeel van het R&D team, waarbij je de mogelijkheid krijgt het team aan te gaan sturen!


Het bedrijf

Aan de hand van Open Source biedt dit specialistische IT bedrijf jou de kans bij te dragen aan veranderingen in de markt.

Je gaat helpen om bedrijven uit de regio een perfect werkende en optimaal beveiligde Open Source IT omgeving te bieden, die naadloos aansluit bij hun business.

Met deze oplossingen, kan het online samenwerken, het veilig opslaan en delen van (grote) bestanden en overdracht van informatie in alle vrijheid én op een veilige manier plaatsvinden.

Je komt terecht in een relatief klein R&D team van 4 engineers, maar dit aantal wordt gestaag uitgebreid. Vandaar ook de mogelijkheid om lead te worden van dit team! Het bedrijf verhuist op korte termijn naar een groter, moderner pand waar alle mogelijkheden voor verdere groei aanwezig zijn.


Het aanbod

In deze rol kun je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring m.b.t. Linux en OpenSource technologie, rekenen op een salaris tussen de € 4.000 en € 5.000 bruto p.m.

Daarnaast keurig ingerichte voorwaarden: een reiskostenvergoeding, nette pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld, flexibele werkdagen en -tijden en daarnaast veel ruimte voor eigen initiatieven, het volgen van cursussen en doorgroei tot teamlead R&D!


Jouw profiel

Voor deze job zoeken wij een IT’er die naast een stevige basiskennis en bijbehorende werkervaring in systeem- en netwerkbeheer, voorál een grote passie koestert voor Linux en OpenSource technieken.

HBO denk- en werkniveau is een absoluut vereiste en je hebt aantoonbare affiniteit met diverse OpenSource / netwerk-technieken, zoals RedHat, FreeIPA, Kubernates en container-management programma’s zoals Docker. Daarnaast is kennis van en ervaring met VoIP een absolute pré!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor vergelijkbare vacatures op: of ga naar: voor een compleet aanbod IT vacatures!

Bedrijfsomschrijving

Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in