Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
19 uur geleden geplaatst • 29x bekeken

Beheertechnicus Technisch Onderhoud & Beheer (1,0 fte)

Utrecht
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl

Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 36 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Beheertechnicus Technisch Onderhoud & Beheer (1,0 fte)

Functie
Ligt jouw passie bij het onderhoud en beheer van installaties? Werk je graag in unieke, bijzondere omgevingen? En heb je ervaring als technicus? Dan is de functie van Beheertechnicus Technisch Onderhoud echt iets voor jou. Bij de Universiteit Utrecht kun je je verder ontwikkelen in je vak.

Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit onderzoeksgebouwen met geavanceerde onderzoekslaboratoria, klinieken, bibliotheken, onderwijsgebouwen maar ook rijksmonumenten die zich bevinden in de binnenstad van Utrecht, het University College en in Utrecht Science Park (vroeger bekend als De Uithof). Klik hier voor een impressie van de universiteit en haar gebouwen.

Als Beheertechnicus werk je bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum.

Wat ga je doen?
Er is afwisseling en uitdaging in je werk. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en oplossen van storingen aan gebouwen en gebouwgebonden installaties van de universiteit. Een afwisselende en uitdagende baan:
 • Je lokaliseert storingen aan de hand van storingsmeldingen, indicaties en toelichtingen van gebruikers. Je lost de storingen op of zet ze door.
 • Je begeleidt externe leveranciers. Je mede-beoordeelt offertes en controleert het geleverde werk.
 • Je houdt werkbonnen bij, net als logboeken en andere (geautomatiseerde) administratieve systemen.
 • In de voorbereiding van renovatie- en groot onderhoudprojecten denk je mee over onderhoud.
Je draait mee in de bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
 • Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld door een mbo opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek of door relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van de installatietechnische wet- en regelgeving.
 • Je hebt affiniteit met meet & regeltechniek en klimaatbeheersing.
 • Je bent flexibel en betrokken. 
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen. Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat (of je wil deze opleiding volgen).
 • Je werkt zelfstandig en je bent een fijne ‘samenwerker'. Je communiceert duidelijk.
 • Je kan (complexe) problemen goed vertalen naar praktische oplossingen.
 • Je vindt duurzaamheid belangrijk en neemt dat mee in je werk.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je woont in de regio Utrecht. Dit in verband met de bereikbaarheidsdienst.


Aanbod

Wij bieden een afwisselende en dynamische functie bij een topuniversiteit. Je functie is uitdagend en relatief zelfstandig. Wij bieden je een aanstelling (1,0 fte) voor één jaar, met een proeftijd van twee maanden. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt minimaal € 2.376,- en maximaal € 3.619,- bruto per maand (schaal 7/8 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden we je een goede balans tussen werk en privé (o.a. veel verlofdagen, flexibele werktijden), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling (via ABP). Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit.

Aanvullende informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met: Marco Thien (Technisch onderhoudsmanager) via [email protected] of 06-53417603.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Uiterlijk reageren op 31 januari 2022.
 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in