Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
11 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

2e Monteur Voertuigen & Inventaris Utrecht • Veiligheidsregio Utrecht 15

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Veiligheidsregio Utrecht 15

Veiligheidsregio Utrecht 15
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.010 - € 3.018 p/m
 • 36 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij helpen mensen in nood, motiveren mensen om zelfredzaam te zijn en dragen bij aan het wegnemen van onveilige situaties. Elke dag weer, en steeds beter. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Ben jij die technische collega die houdt van zelfstandigheid, maar ook een teamplayer is die goed met deadlines om kan gaan en een leergierige instelling heeft? Ons team Voertuigen & Inventaris van directie Bedrijf Preparatie Brandweer, afdeling Materieel & Logistiek is op zoek naar een collega:
2e Monteur Voertuigen & Inventaris
36 uur per week

Wat ga je doen?
Houd je van afwisseling in (technische) werkzaamheden, werk je graag samen met collega’s in een dynamische omgeving? Werk je nauwkeuring en sta je voor kwaliteit en goede dienstverlening aan zowel interne als externe partijen, dan zoeken wij jou.
 • Je verricht werkzaamheden als onderhoudsmonteur en keurmeester van bepakking brandweermaterialen (geen onderhoud chassis en motor);
 • Je verricht zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan inventaris en reparaties/aanpassingen aan opbouw van voertuigen en je lost storingen op;
 • Je verricht zelfstandig keuringen van inventaris (o.a. NEN 3140, NEN2484 etc.);
 • Je verricht zelfstandig elektrotechnische werkzaamheden en keuringen;
 • Je voert registratiehandelingen uit in het procesbeheersysteem;
 • Je houdt het magazijn van het materiaal dat hoort bij de werkplaats geordend bij;
 • Je verricht bestellingen binnen de gegevens kaders;
 • Je draagt zorg voor cosmetisch onderhoud van materiaal en/of materieel.


Functie-eisen

Ben jij dat?
 • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau (technische opleiding en ervaring);
 • Je hebt aantoonbare actuele ervaring op het gebied van elektrotechniek;
 • Je bent gericht op samenwerken met jouw collega’s, andere werkplaatsen en posten om gezamenlijk de dienstverlening te optimaliseren;
 • Je bent in staat om je werkzaamheden binnen vastgestelde service- en productienormen uit te voeren;
 • Je neemt initiatief bij het verbeteren van de processen binnen jouw werkomgeving en stemt deze voorstellen af met de Werkplaatschef Voertuigen & Inventaris;
 • Je bent integer en werkt accuraat;
 • Je bent bereid om intern opgeleid te worden.


Aanbod

Waar ga je werken?
Je gaat onderdeel uitmaken van het team Voertuigen & Inventaris. Het team bestaat uit 21 fte. De onderhoudswerkzaamheden worden op twee locaties uitgevoerd: Amersfoort en Zeist. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Materieel & Logistiek waar ook de teams Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Planning & Logistiek toe behoren.

De afdeling Materieel & Logistiek (56,50 fte) vormt met de afdelingen Vakbekwaamheid en het Bedrijfsbureau de directie Bedrijf Preparatie Brandweer. Samen vormen zij één regionale organisatie met als doel de brandweerposten optimaal te equiperen voor het uitoefenen van haar primaire taak. Van reparatie en onderhoud tot inkoop en training, alles wat nodig is om goed voorbereid te zijn.

Het team Voertuigen & Inventaris is hecht en we werken veel en nauw samen. We werken door tot het werk gedaan is en we voelen een grote verbondenheid met het werk van de brandweer.

Wij bieden je
Een functie 2e Monteur Voertuigen & Inventaris. De functie is ingedeeld in schaal 6 (minimaal €2010,- tot maximaal € 3018,- bruto per maand) voor 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

De VRU biedt je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB). Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op bijvoorbeeld het inkopen van verlofuren of het volgen van een opleiding. Daarnaast heb je 165,6 uur verlof op basis van een 36-urige werkweek. Verder kun je gebruik maken van een ziektekostenverzekering met collectieve korting bij IZA, Menzis en CZ.

Informatie en sollicitatie
Spreekt deze vacature jou aan? : Stuur je sollicitatie met CV en motivatie via de sollicitatiebutton of kopieer onderstaande link een browser:
. Je sollicitatie en cv dienen uiterlijk binnen te zijn op 22 juni 2022.

Wil je meer weten over de functie? Neem voor meer info contact op met mevrouw Daniëlle Bouwmeester, Teammanager Voertuigen & Inventaris via e-mailadres: d.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via telefoonnummer 088 878 3600. Kijk voor informatie over onze organisatie op en onze website. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat.

Goed om te weten
Veiligheidsregio Utrecht werft mensen met de beste capaciteiten en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke of mentale beperking, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Veiligheidsregio Utrecht is op zoek naar mensen met talent.

Door te solliciteren geef je de VRU toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. In onze privacyverklaring staat hoe wij zorgen dat jouw gegevens veilig en gericht verwerkt worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in