+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
5 dagen geleden geplaatst | 9x bekeken

Senior projectengineer militaire vliegvelden Utrecht Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.608 - € 5.503 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Senior projectengineer militaire vliegvelden
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK)

Functieomschrijving
Als Senior Project Engineer bij het Rijksvastgoedbedrijf in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het veilig en duurzaam gebruiksgereed houden van het start- en rolbanenstelsel op zeven militaire vliegvelden in Nederland. Je hebt een breed takenpakket en werkt nauw samen met je teamgenoten uit de vakgroep Start- en Rolbanen, bestaande uit vijftien medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerp- en contractdocumenten en het opstellen van kostenramingen. Daarnaast ben je een kwaliteitsverantwoordelijke engineer die kwaliteitseisen opstelt voor de toe te passen materialen. Ook adviseer je bij de selectie van aannemers en geef je inlichtingen en aanwijzingen tijdens aanbestedingsprocedures. Je beoordeelt aanbestedingsresultaten uit technisch en kostenoogpunt. Voorbeelden van projecten waar je op kunt worden ingezet zijn: de renovatie van een startbaan, de vervanging van een vliegtuigafreminstallatie of de aanleg van een nieuw platform voor een transporttoestel.

Als Senior Project Engineer draag je ook bij aan onze beheertaak, zoals het laten inspecteren van start- en rolbaan verhardingen, het vastleggen van toestanden en onderhoudsmethodieken en draag je bij aan het opstellen van meerjaren onderhoudsprogramma's en maatregelprogramma's. Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken aan complexe en multidisciplinaire projecten. Je kunt collega's aansturen en fungeren als vraagbaak voor directe collega’s en Defensie. Je denkt actief mee over de organisatie van de vakgroep/sectie en hebt een adviserende rol hierin.

Daarnaast blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied start- en rolbanen, veranderingen in wet- en regelgeving en normeringen op S&R-gebied. Je toetst of laat aangeleverde documenten toetsen en draagt zorg voor een tijdige en juiste uitwisseling van informatie en vereiste onderlinge afstemming. Je werkt binnen een team waar een prettige en open sfeer heerst en waar onderling veel kennis en ervaringen worden gedeeld. Je kunt jouw werkzaamheden uitvoeren op de locatie die het beste bij jou en je werk past, of dat nu op een projectlocatie is, ons regiokantoor in Utrecht, of vanuit huis.

Meer weten?
Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie? Bel of app dan met Robert Kramer, Hoofd sectie Civiele Infrastructuur, via 06 - 10168534 of Kevin Sip, expert Vastgoed & Infrastructuur/ Start & Rolbanen, via 06-11106731.


Functie-eisen

 • Aantoonbaar HBO-werk en denkniveau, opgedaan in de civiele techniek
 • Relevante werkervaring in voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten op het gebied van vliegveldverhardingen.
 • Kennis van beton- en asfaltverhardingen en onderhoudstechnieken
 • Ervaring bij overheid/grote organisaties en kennis van (RAW) systematiek
 • Ervaring met AutoCAD en MS Projects
 • Ervaring in uitvoering werkzaamheden en omgaan met aannemers/adviseurs
 • Goede teamspeler met proactieve houding
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en technisch Engels


Aanbod

Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.608 – Max. €5.503 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • De sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats, we verzoeken je daarom zo snel mogelijk te reageren.
 • Voor de uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf en Defensie is een veiligheidsonderzoek aan de orde van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). We gaan ervan uit dat je daaraan meewerkt.
 • Omdat we duurzaamheid stimuleren, reizen we zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Je krijgt daarom van ons een ov-kaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor locaties die niet goed te bereiken zijn met het ov zijn bedrijfsauto's beschikbaar.
 • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met het clusterhoofd hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (RVB, Ministerie van BZK) nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in