Projectmanager Implementatie Organisatie & processen - Utrecht

Utrecht

Solyne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Functieomschrijving

Samen met onder andere de Projectmanager Inbeheername zorg jij er als Procesleider Organisatie en Processen voor dat Assetmanagement Dagelijkse Operatie op tijd klaar is voor het beheer van de nieuwe infra. Je richt je hierbij op grote en/of bijzondere infraprojecten met een hoog afbreukrisico en grote impact op de bedrijfsvoering. Deze projecten worden gekenmerkt door grote financiële volumes en/of toepassing van nieuw complexe systemen.

Je bent vroegtijdig bij het project betrokken en richt je op dat wat nodig is voor toekomstig beheer. Enkele aspecten van je werkzaamheden zijn:

· Organiseren en borgen dat de nieuwe infra wordt opgenomen in onderhoudscontracten of servicecontracten van leveranciers.

· Borgen dat benodigde procesafspraken t.a.v. beheer tussen verschillende betrokkenen tijdig zijn geïnventariseerd, afgestemd, vastgelegd en gecommuniceerd.

· Borgen dat het gebiedsteam Dagelijkse Operatie en de onderhoudsaannemer worden opgeleid/ geïnstrueerd of voorzien van specifieke gereedschappen of reservedelen als er bijzondere en/of nieuwe objecten worden gerealiseerd.

· Implementeren van (onderhouds)verplichtingen binnen AM afdelingen als gevolg van overeenkomsten en vergunningen.

· Begeleiden raming instandhoudingskosten en borgen dat het benodigde budget voor het beheer van de nieuwe infra is geregeld.

· Actieve participatie in de testfase voor nieuwe systemen.

· Ondersteunen bij het verstrekken van de Vergunning voor Indienststelling (VvI).

· Borgen dat demarcatie duidelijk is: vaststellen van beheergrenzen en ‘wie doet wat’ in situaties waar meerdere partijen op en rondom het spoor werkzaam zijn (denk aan RWS, NS, gemeenten, etc.).


Functie eisen

Als Projectleider Organisatie & Processen toon je eigenaarschap, neem je initiatief en is het belangrijk dat je assertief bent. Jij zorgt dat je de juiste mensen om tafel krijgt en gaat actief met je vragen op pad. Je bent doelgericht, analytisch en vasthoudend – de vraagstukken die je vanuit je rol beetpakt, richten zich soms op de (wat verdere) toekomst, terwijl de beheerorganisatie -in de regel- veel meer gericht is op de dag van vandaag. Je weet uit de (technische) details te blijven en de rode draad vast te houden. Je bent een kei in vastlegging.

Jouw standplaats is Utrecht en je werkgebied is landelijk. In de praktijk werk je voor deze functie (afwisselend) in één of meerdere gebieden. We verwachten flexibiliteit t.a.v. jouw inzet in deze gebieden, zodat wij eventuele piekbelasting kunnen verdelen.

Jij werkt functioneel voor de gebiedsmanager Asset Ontwikkeling & Informatie en wordt vaak aangestuurd door de Projectmanager Inbeheername. Hiërarchisch word je aangestuurd door de Plaatsvervangend manager van het kenniscluster Asset Portfolio. Samen met je collega’s vorm je een zeer betrokken team. Naast jouw werk voor de gebieden help jij mee aan de verdere ontwikkeling van het landelijke kenniscluster en werk je aan je eigen vakmanschap. Kortom: je werk is dus veelzijdig en je werkt met veel verschillende mensen.


Arbeidsvoorwaarden

· Een hbo- of wo-diploma en minimaal 3 jaar ervaring in project- en procesmanagement.

· Sterk verbindend vermogen.

· Analytisch sterk en je kunt processen overzien.

· Eigenaarschap, tact en gericht op samenwerking.


Info over het bedrijf

Het gaat om een functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Zorg dat je deze kans op een niet mist en klik direct op de "Solliciteer" knop!

lees meer

Eisenpakket 3 - 5 jaar
Beschrijving werkgever Solyne is een projectbureau voor professionals. Wij verbinden experts en opdrachtgevers in diverse vakgebieden binnen de openbare ruimte en Industrie
Contactpersoon Solyne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!