Werkvoorbereider Technische Dienst - Vriezenveen, fulltime

Vriezenveen

Bakkerij Holland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Word jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken iemand met passie voor techniek die deel wil uitmaken van ons gedreven en enthousiaste team! De werkvoorbereider Technische Dienst is verantwoordelijk voor het realiseren van dagelijkse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, met name op het gebied van onderdelenplanning en materiaalplanning. Gezamenlijk met je team zorg je voor de juiste inzet van mensen en middelen, zowel op mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch gebied. Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om een technische uitdaging aan te gaan en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen onze organisatie. De functie is in dagdienst.

Wat ga je doen?
 • Werkvoorbereiding dagelijkse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, inclusief onderdelenplanning/materiaalplanning;
 • zorgdragen voor de juiste inzet van mensen en middelen, zowel op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch gebied;
 • ondersteunen van de Monteurs Technische Dienst op het gebied van preventief en curatief onderhoud en operationeel meewerken op de afdeling Technische Dienst;
 • opstellen van een jaar-, maand- en weekplanning;
 • magazijnbeheer en zorgdragen voor voldoende middelen (budget, gereedschappen, materialen, apparatuur) o.a. door middel van de inkoop van onderdelen en materialen.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen wij van je?
 • MBO+ of HBO technisch werk- denkniveau, met eventuele ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende organisatorische- en planningsvaardigheden;
 • analytisch, zelfstandig en oplossingsgericht;
 • communicatief vaardig en daadkrachtig;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • bereidheid tot het werken in consignatiediensten tijdens inwerkperiode en calamiteiten.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels, Nederlands
Info salaris Bruto € 2.700 - € 4.300 p/m

Maandloon € 2.700 en € 4.300 bruto (Excl. toeslagen, gebaseerd op fulltime dienstverb.)
Uurloon 100% € 16,46 - € 26,22
Uurloon 134% € 22,06 - € 35,13
Meer informatie Wat bieden wij?
Bakkerij Holland is een professioneel familie bedrijf met korte lijnen. Onze organisatie vormt een hecht team die gericht is op goede interne samenwerkingen en een gezamenlijke focus op groei. 
 • Een hecht familiebedrijf met meer dan 80 jaar passie en ervaring;
 • een gedreven team in een dynamische werkomgeving;
 • uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en goede ondersteuning vanuit je team;
 • reiskostenvergoeding van €0,19 per km tot een max vergoeding van €5,70 per dag; 
 • werken in dagdienst;
 • overwerktoeslag van 25% en 50%.

lees meer

Beschrijving werkgever Bakkerij Holland, ooit begonnen als kleine ambachtelijke dorpsbakker, is inmiddels uitgegroeid tot een geautomatiseerde moderne bakkerij die streeft naar de hoogste kwaliteit voor de nationale en internationale markt.

In 1937 startte Hendrikus Holland samen met zijn vrouw een kleine ambachtelijke bakkerij aan het Oosteinde, de dorpsstraat van Vriezenveen. In die tijd was hij één van de vele bakkers die ons dorp kende. Getypeerd door de traditionele bakfiets en een winkeltje aan de straat, zoals ook veel andere bakkers dat hadden, was het begin van Bakkerij Holland een feit.

Al snel kwam de ondernemersgeest van Hendrikus boven en zag hij in dat als hij zou willen overleven tussen al die andere bakkers, hij zich zou moeten onderscheiden. Zo kwam hij op het idee om lijnmatig te gaan bakken, wat voor die tijd echt bijzonder was. Door deze automatisering kon Bakkerij Holland op grote schaal bakken en samenwerkingen aan gaan met grote afnemers en supermarktketens. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk kwamen er mooie samenwerkingen waardoor verdere uitbreiding van wens naar noodzaak ging. In 1999 heeft Bakkerij Holland haar tweede filiaal geopend in Roosendaal en tot op heden zijn we continue bezig met verder automatiseren, innoveren en het verduurzamen van onze twee bakkerijen.

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Door onze interne korte lijnen kunnen wij snel schakelen en hebben wij echt oog voor onze medewerkers: bij ons vind je nog oprechte collegialiteit op de werkvloer!

Samen met al onze collega's zijn wij continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Wij geven onze medewerkers volop de ruimte om zich binnen onze organisatie te ontwikkelen. Wij denken niet in titels maar in uitdagingen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Techniek in Vriezenveen Bekijk alle soortgelijke vacatures