+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.
2 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Projectmanager Elektrotechniek Vught • Welvaarts

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Technicus.nl

Welvaarts

Welvaarts
51 - 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior

Vacatureomschrijving

aMeer comfort en veiligheid door geavanceerde elektrotechniek, dat is waar ons bedrijf voor staat!

We zijn een gerenommeerde, zeer dynamische, toekomstgerichte organisatie in de Elektrotechniek. Met onze 65 medewerkers passen we techniek zinvol en mensgericht toe.

Domotica, toegepaste Elektrotechniek, Zorgtechnologie en Beveiliging zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kwaliteit, vakmanschap en proactiviteit zijn onze sleutelwoorden. We verlenen onze diensten aan bedrijven, instellingen en particulieren in Noord-Brabant, maar ook meer en meer in andere delen van het land.

We groeien organisch en zoeken kandidaten (M/V) voor de fulltime positie:

Projectmanager Elektrotechniek
Die als leider het unieke team voor kortlopende projecten, service en onderhoud succesvol verder uitbouwt

Je functie:
Bijgestaan door een service-coördinator en een werkvoorbereider/aankomend projectleider, word je ondersteund door een team van gekwalificeerde monteurs. Samen met hen run jij dit team en zorg jij voor een gedegen invulling van de vragen uit de markt. Enerzijds help je je relaties met kleinere verbouwingen, aanpassingen en het aansluiten van nieuwe apparatuur. Anderzijds ben je in de weer om op abonnementsbasis service en onderhoud te realiseren. De klanten betreffen met name Zorginstellingen, de Lichte Industrie en Utiliteit. Je team telt op dit moment een tiental medewerkers. Je activiteiten zijn commercieel, organisatorisch en technisch van aard.
Je zorgt voor de orderportefeuille, acquisitie is hier part of the deal. Maar ook zie je toe op een adequate planning en uitvoering. En bij dit alles is je staat van dienst, annex je Elektrotechnisch inzicht van wezenlijke waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisen

Je bent een Verbinder. Je weet wat je klanten nodig hebben, alsmede wat goed is voor de inzet en ontwikkeling van jouw medewerkers. Je hebt een relevante opleiding. We noemen hierbij heel concreet een succesvol afgesloten HTS-studie in de Elektrotechniek. Je denkniveau is eveneens van dit gehalte. Je schakelt snel en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je weet van jezelf dat dit werk je energie geeft. Je hebt een vijftal jaren of meer ervaring als Projectleider-E, bij voorkeur in een of meer van de genoemde sectoren (dus Zorg - Lichte Industrie - Utiliteit). Je bent enthousiast en sterk in de communicatie (met het accent op het effectief kunnen luisteren en alert reageren). Je bent in staat commercieel te denken en te handelen. Je organiseert goed en beschikt over praktisch financieel inzicht.

Aanbod

Wat biedt Welvaarts jou?
Een familiair en gemoedelijk bedrijf met een platte organisatie. Een prettige werkomgeving, waar menigeen al jarenlang aan verbonden is. Een informele sfeer, die tegelijk gekenmerkt wordt door vakmanschap. Ook een baan met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier met de organisatie meegroeien, je kunt jezelf én dit specifieke team ontwikkelen. Je groeit als het goed met je gaat naar een profit-loss verantwoordelijkheid en deelname aan het MT. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega's inhoud en body aan de filosofie van dit vooruitstrevende bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Ben jij de door ons gezochte mens- en klantgerichte Mentor, met vooruitziende blik?
Reageer dan z.s.m. Laat je reactie met C.V. achter via onze sollicitatiepagina tav dhr. ing. Ad Lexmond. Zijn E-Mail adres is via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt hem ook eerst bellen. Zijn directe telefoonnummer is 06-10885380. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in