+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer WTB in de bagger- en offshore industrie Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Holland Marine Technologies

 • Gecontroleerde werkgever
Holland Marine Technologies

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 2.500 - € 3.500 p/m (bruto)
 • Bonusregeling, Pensioenregeling
 

Locatie

Woerden
 

Vacature in het kort

Kom werken in ons team dat gespecialiseerd is in zware machinebouw voor de bagger- en offshore industrie. Als Mechanical Engineer speel je een belangrijke rol in het ontwerpen en construeren van werktuigbouwkundige systemen. Je werkt met 3D ontwerpen, maakt 2D tekeningen en zorgt voor de technische specificaties. Ook werk je samen met leveranciers en help je bij de installatie van de machines. Een unieke kans om betrokken te zijn bij het hele fabricageproces! Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag deel uitmaken van een klein en dynamisch team in de zware machinebouw binnen de bagger- en offshore industrie? Heb je een goed ontwikkeld technisch inzicht, probleemoplossend vermogen en ervaring met ontwerpen in 3D? Dan zoeken wij jou!

Mechanical Engineer WTB in de bagger- en offshore industrie
Voor uitbreiding van ons engineering team zijn wij voor ons kantoor in Woerden op zoek naar een Mechanical Engineer WTB. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en construeren van complete werktuigbouwkundige systemen of onderdelen daarvan. Met jouw kennis en verstand van techniek ben je dagelijks bezig met alle aspecten van de fabricage van zware staalbouw constructies en machines en de daarbij behorende vervaardigingstechnieken. Je zet ontwerpen in 3D op en werkt deze uit tot 2D fabricage tekeningen. Je maakt en controleert constructieberekeningen en stelt specificaties van systemen op. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor vragen van leveranciers en begeleid je installatie- en inbedrijfstellingswerkzaamheden op (inter-)nationale werven en bouwlocaties.
Kortom; jouw rol is cruciaal in het gehele fabricageproces, van conceptontwerp tot realisatie en oplevering van de installatie.

Gevraagd

 • Sterk ontwikkeld technisch inzicht en probleemoplossend vermogen waardoor je in staat bent om een structurele bijdrage aan het projectteam te leveren;
 • Ontwerpervaring met 3D CAD-systemen in de zware machinebouw, staalconstructie, offshore of baggerindustrie (kennis van Inventor is een pre);
 • Verstand van verschillende aspecten en fabricagenormen binnen de machinebouw en constructieleer;
 • Ervaring met sterkteberekeningen en FEA programma’s;
 • Een (recent) afgeronde opleiding HBO/WO Werktuigbouwkunde;
 • Een gezonde motivatie, bent flexibel en voelt je betrokken bij het projectteam.


Aanbod

Wij bieden jou:
 • Een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden o.a. 25 vakantiedagen, flexibele werktijden, pensioenregeling en een prestatie/resultaat-afhankelijke bonusregeling;
 • Technisch uitdagende projecten en producten;
 • Kennis gedreven organisatie met goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden in de bagger-, en offshore-industrie;
 • Een internationale werkomgeving met mogelijkheid tot reizen, bezoeken van vakbeurzen etc;
 • Open en informele werksfeer;
 • Deelname aan persoonlijk ontwikkelingsprogramma;
Enthousiast geworden?
Stuur dan je CV en (korte) motivatie naar HollandMT (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) t.a.v. Corine Noordam.
Voor informatie over de functie kan je ook bellen naar telefoonnummer 0348-416075 of een e-mail sturen.

HollandMT – Werktuigbouwkundige specialisten in de baggerindustrie
Holland Marine Technologies BV (HollandMT) richt zich op ontwerp en levering van installaties, onderdelen en diensten ten behoeve van de internationale bagger- en offshore industrie.

HollandMT coördineert de ontwerp-, en uitvoerende diensten (zoals on-site project support) vanuit haar kantoor in Woerden.
In samenwerking met (inter-)nationale werven en constructiebedrijven worden diverse systemen en onderdelen gefabriceerd en samengesteld. HollandMT werkt met een ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en projectleiders om optimaal aan de wensen van de bagger- en offshore industrie te kunnen voldoen.
Klanten van HollandMT zijn verzekerd van levering van hoogwaardige en innovatieve systemen en producten.
Voor meer informatie en andere vacatures zie onze website: .


Uren

40 uur
Aanvangsdatum juni/juli -2024

Salaris

€ 2.500 - € 3.500 p/m
Resultaat gerichte eindejaarsbonus

Bedrijfsomschrijving

Holland Marine Technologies (HollandMT) richt zich op ontwerp en levering van installaties, onderdelen en diensten ten behoeve van de internationale bagger- en offshore industrie. HollandMT coördineert de ontwerp-, en uitvoerende diensten vanuit haar kantoor in Woerden. In samenwerking met (inter-)nationale werven en constructiebedrijven worden diverse systemen en onderdelen gefabriceerd en samengesteld. HollandMT werkt met een ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en projectleiders om optimaal aan de wensen van de bagger- en offshore industrie te kunnen voldoen. Klanten van HollandMT zijn verzekerd van levering van hoogwaardige en innovatieve systemen en producten. Voor meer informatie en andere vacatures zie onze website: .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in