Vacature Open Sollicitatie bij Kracht Recruitment

Heel Nederland

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als technisch professional en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van technische professionals zoals jij. Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: recruitment. Dat combineren we met een unieke filosofie: werken vanuit Kracht. We brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Daarmee verenigen we jouw willen en kunnen in een baan die op jouw lijf geschreven is. Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carriere in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of industrie? Dan ben je bij Kracht aan het juiste adres.

lees meer

Eisenpakket Staat de vacature die op jouw lijf geschreven is er niet tussen? Wees niet ongerust en doe een open sollicitatie. Onze recruiters nemen jouw sollicitatie zorgvuldig in behandeling en screenen jouw cv, kennis en werkervaring op actuele mogelijkheden bij onze opdrachtgevers. Voel je vrij om je eigen denkrichtingen in de vorm van een motivatiebrief aan te geven. Binnen enkele werkdagen geven we je een reactie over de mogelijkheden.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Duits, Engels, Nederlands
Info salaris € 2.500 (junior), € 3.750 (medior), € 5.250 (senior)
Beschrijving werkgever Kracht Recruitment bemiddelt midden en hoger kader personeel binnen de technische arbeidsmarkt. Vanuit een groot netwerk in uw branche werven en selecteren wij hoog gekwalificeerd personeel. Via detachering, werving en selectie stromen zij door naar een vaste baan binnen uw organisatie. Desgewenst kunt u ook alle recruitment activiteiten aan ons uitbesteden. Zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken en wij vanuit onze Kracht maatwerkoplossingen voor uw personele aangelegenheden verzorgen.

Perfect matchen vinden wij vanzelfsprekend, wij willen meer doen. Vanuit een solide klantrelatie streven wij naar een duurzame arbeidsrelatie tussen u en onze kandidaat. Als gespecialiseerd adviseur in uw branche denken wij bovendien mee over hrm, recruitment strategie, opleiding, training en bedrijfskundige aangelegenheden. Door netwerk- en kennisdeling krijgt u nieuwe inzichten en relaties.

lees meer

Contactpersoon Thijs Peeters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator in Arnhem