Vacature Onderhoudstimmerman - Arnhem

Arnhem

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Vacature timmerman voor onze afdeling onderhoud in Arnhem

Jij als professionele timmerman, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen. 

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren, bijscholing, of om hulp bij schulden. Jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere bouw vacatures. Welkom bij De Flextra-Groep, de grootste en beste werkgever in de bouw van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld en die altijd timmerwerk bij jou in de buurt heeft. De reviews van onze timmerlieden op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextra biedt:

een goed loon van minimaal het cao-loon uit de bouw & infra cao volgens de functie Timmerman 1 of Timmerman 2.

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de € 2300 en € 3500 bruto per maand liggen bij 40 uur per week. 

Vakdiploma’s worden bij ons gewaardeerd, maar ervaring als timmerman bij een bouwbedrijf vinden wij veel belangrijker. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking, zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar!

Wij garanderen dat altijd je salaris stipt op tijd op je bankrekening staat.

Wat jij als ervaren onderhoudstimmerman gaat uitvoeren:

deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, aanbouwen maken, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en divers aftimmerwerk.

De werkzaamheden vinden veelal in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Geef jouw favoriete timmerwerkzaamheden aan, dan houden wij hier rekening mee. Ook als je het fijn vindt om met een vaste collega te werken. Als je een collega timmerman aanlevert, krijg je daar een bonus voor.

Een geldig VCA-diploma is handig maar niet altijd verplicht. VCA kan je ook gratis via Flextra halen. Aangezien het timmerwerk in de regio Arnhem is, zouden wij het erg fijn vinden als je ook in de regio Arnhem woont. Bijvoorbeeld in Nijmegen, Veenendaal, Ede, Velp of Duiven.

Werken als onderhoudstimmerman bij Flextra betekent:

– vast werk tegen een hoger loon met een goed pensioen

– een zeer stipte betaling, altijd op tijd je geld

– het regelen van vervoer en het vergoeden van de reiskosten

– gratis professionele werkkleding en PBM’s

– een hypotheek* tegen een hele lage rente*

– een zeer prettige en vriendelijke werksfeer

– waardering voor jouw vakmanschap

– zeer goede doorgroeimogelijkheden en gratis opleidingen 

– gratis hulp en oplossingen bij financiële problemen

– een persoonlijk betrokken accountmanager die je vaktaal spreekt

– bij ziekte een persoonlijke coaching door professionele therapeuten

– via Flextra-Verzekerd de hoogste kortingen op al jouw verzekeringen

– tot wel 40% korting op professioneel gereedschap en bouwmaterialen

– vakantiedagen flexibel opnemen ook buiten de bouw vakanties

Bij interesse kunt u per direct solliciteren, of dat nou via mobiel is of via desktop (computer). Hoe eerder u solliciteert, hoe eerder u terug wordt gebeld!

Referentie: V-00000236

lees meer

Info salaris Bruto € 2.300 - € 3.500 p/m
Beschrijving werkgever In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra's en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM's en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

lees meer

Contactpersoon Danny Suitela
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!