Vacature BIM Modelleur (tijdelijke opdracht) - Arnhem

Arnhem

Mainfield
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Jouw uitdaging als BIM Modelleur

  • In deze tijdelijke functie van BIM Modelleur zorg je ervoor dat alle bestaande sport- en speltoestellen vanuit SolidWorks en Autocad (2D en 3D) worden omgezet naar BIM-modellen.
  • Het betreft een tijdelijke opdracht om de verschillende toestellen om te zetten in een BIM model. Daarbij werk je nauw samen met enkele ontwerpers / engineers die goed bekend zijn met de bestaande methodiek in SolidWorks / Autocad. Aan jou de taak om met behulp van de aanwezige kennis alle informatie te vertalen naar een BIM model.

Wat maakt dit bedrijf uniek?

  • Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in het bewegingsonderwijs en de (indoor) sportwereld.
  • Met haar dienstverlening richt het zich op de (her)inrichting van sportaccommodaties, veelal in opdracht van gemeentes en onderwijsinstellingen.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Een oplossingsgerichte (young) professional met kennis en expertise op het gebied van BIM. Iemand die in staat is om vanuit de klantbehoefte de bestaande informatie te vertalen naar een BIM-model. Het kan dus iemand zijn die als BIM-expert al diverse keren een vergelijkbare opdracht heeft uitgevoerd maar het kan ook een bevlogen
  • Je bent op tijdelijke basis beschikbaar.  Dit kan op locatie maar mag – in goed overleg – ook vanaf huis worden uitgevoerd.

Wat hebben we te bieden?

  • Een tijdelijke opdracht die op flexibele basis ingevuld kan worden, zowel vanaf kantoor bij de opdrachtgever alsook vanaf huis. Daarmee een ideale opdracht voor een ZZP’er of projectmedewerker die goed thuis is in BIM!
  • Projectduur, werktijden etc in overleg te bepalen.

lees meer

Beschrijving werkgever Mainfield bemiddelt starters en ervaren professionals in de sectoren bouw, civiele techniek en installatietechniek, in het bijzonder voor het MKB en het grootbedrijf. Met 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling realiseren we ons als geen ander dat de juiste ontwikkeling van jouw loopbaan een cruciale factor is om je doelen, wensen en ambities te verwezenlijken. Binnen ons werkveld maakt Mainfield voor jou het verschil.

lees meer

Contactpersoon Bart van Beek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BIM Modelleur in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures