Vacature Revit engineer bij een groot architectenbureau - Arnhem

Arnhem

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wil jij als Revit engineer werken voor een architectenbureau dat samenwerkt met de grootste aannemers van Nederland? Wil jij werken aan een variatie van projecten, van logistieke centra tot grote woontorens?Voor een architectenbureau ben ik op zoek naar een Revit engineer die zich gaat bezig houden met de technische uitwerking. Dit ga je doen voor een erg vooruitstrevend architectenbureau met verschillende vestigingen verdeeld over Nederland.Dit vestigingenaantal zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid, maar door de aanhoudende groei van de projectportefeuille is er nu eerst vraag naar versterking op de huidige kantoren.Het bedrijf bestaat uit ongeveer 50 man die dagdagelijks bezig zijn met het schetsen en uitwerken van bouwplannen. Dit doet men voor een aantal van de grootste aannemers van Nederland. Hierdoor krijg je ook direct de kans om aan zeer grote en uiteenlopende projecten te werken.Werk jij graag mee aan grote projecten binnen een groter architectenbureau? Dan kom ik graag met je in contact. Bel op 06-20 60 59 07 of mail naar [email protected] en ik vertel je graag meer over de functie en het bedrijf.

Als Revit tekenaar ga je bezig zijn met de verwerking van verschillende schetsen. Je zorgt in jouw rol voor een uitvoerbaar 3D model. Daarnaast neem je ook een stukje verantwoording voor het inrichten van het BIM-model om het op die manier nog passender te maken.In jouw werkzaamheden werk je nauw samen met de architect en zorg je samen voor de tot stand komen van plannen voor meerdere grote aannemers.

lees meer

Eisenpakket
  • Je hebt een afgerond Mbo-opleiding;
  • Je hebt relevante werkervaring met Revit;
  • Kennis van BIM is een pré.
Meer informatie
  • Rol waarbij je een grote variatie in projecten meedraait;
  • Goed salaris;
  • Werken aan innovatieve projecten in woningbouw als utiliteitsbouw;
  • Verschillende mogelijkheden tot opleidingen en cursussen;
  • Doorgroeimogelijkheden met bijpassende opleidingen/ cursussen.
Solliciteren bij

Wil jij werken binnen een architectenbureau waar doorgroei aangemoedigd wordt en waar je verschillende mogelijkheden krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan hoor ik graag van je op 06-20 60 59 07 of [email protected]

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Demy de Wit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!