Vacature Test en prototype monteur - Arnhem

Arnhem

Euro Planit Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Dit ga je doen

Als test en prototype monteur ben jij vooral verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van de testapparatuur. Je bedenkt zelf mogelijke testopstellingen, en testoplossingen en bouwt deze vervolgens met verschillende machines en materialen samen. Je hebt binnen het team veel contact met je collega testers en engineers. Jullie afdeling bedenkt, bouwt en verwerkt de testen. Naast het analyseren van de data maken jullie rapporten op en doen jullie voorstellen.

Wie ben jij?

Wie ben jij:

  • De Willie Wortel onder de techneuten; Jij hebt de oplossing voor de testopstelling als snel in je hoofd;
  • Je bent minimaal mbo geschoold, technisch natuurlijk, bijvoorbeeld werktuigbouwkundig, mechatronica of energie techniek;
  • Je hebt ervaring opgedaan, bij andere (automotive) bedrijven of in je eigen testlab;
  • Je kunt je goed redden met de Engelse taal;

Verder ben jij iemand die secuur en nauwkeurig werkt, nieuwsgierig bent en niet snel opgeeft. Jij wordt uitgedaagd door complexe maar ook minder complexe vraagstukken en geeft niet op voordat je de oplossing hebt. Daarbij overleg je met het team zodat jullie het maximale eruit halen.

Wat bieden wij?

Euro Planit is gevraagd de werving en selectieprocedure voor de test en prototype monteur te verzorgen. Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de automotive gevestigd in Arnhem. Naast een hele mooie technisch baan bieden zij volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is er veel technische kennis in huis, dus iedere dag komen nieuwe ideeën tot leven.

Over ons

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de internationale- en informele sfeer. Als onderdeel van een wereldwijd concern zijn alle randvoorwaarden goed geregeld. Toch voelt de locatie in Arnhem als een MKB bedrijf waar mensen met en voor elkaar werken. De voertaal is Engels. Er is volop ruimte voor ontwikkeling. Naast concurrerende arbeidsvoorwaarden kent het bedrijf een royaal bonusbeleid.

Meer informatie

Euro Planit is gevraagd de werving en selectieprocedure voor de test en prototype monteur te verzorgen. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct. Indien je eerst wat meer info wil kun je bellen of mailen met Marieke Alten.

lees meer

Beschrijving werkgever Er gaat heel wat tijd op aan werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is. Bij Euro Planit houden we van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen. Euro Planit is al vijftien jaar een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van uitzenden, detachering, flexplacement, payrolling, werving & selectie en outplacement. Wil je een goede baan en plezier in je werk? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Arnhem