Vacature Leerling installatiemonteur (M/V) - Harderwijk

Harderwijk

Werkis / verder met werk
  • Werkis / verder met werk Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Houd jij van techniek en wil je hier je werk van maken? Lees dan snel verder, dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Als leerling installatiemonteur loop jij mee met een ervaren collega. Jouw collega leert je alle fijne kneepjes van het werk en door jouw leergierigheid en nieuwsgierigheid ontwikkel jij je razendsnel. Je leert het installeren en controleren van alle voorkomende installaties in woningbouwprojecten. Hierbij kan je denken aan het installeren van verwarmingsinstallaties, zonnepanelen maar ook mechanische ventilatie. Als leerling installatiemonteur ga je direct meedraaien in het bedrijfsproces. Je ontwikkeling vindt vooral plaats door te leren en door het zelf te doen. Je komt te werken bij een sterk groeiend familiebedrijf dat in de top 10 staat van Nederlandse installatie bedrijven.

De organisatie vindt aandacht voor haar personeel heel belangrijk. Er zijn daarom veel opleiding- en doorgroeimogelijkheden mogelijk binnen het bedrijf!

Wil jij jouw technische vaardigheden volledig ontwikkelen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door op de groene button te drukken. Je kunt ook altijd even bellen of appen met vragen.


Gevraagd wordt

Een afgeronde opleiding MBO-2 richting techniek is een pré

Ervaring is niet nodig, maar je vindt installatietechniek interessant

Je bent gemotiveerd om door middel van werken en leren (BBL) je MBO-3 diploma (eerste monteur) en een basis VCA diploma te halen

Je levert kwaliteit en bent klantgericht


Geboden wordt

Salaris wordt bepaald op basis van ervaring en kennis

Een aantrekkelijke en veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid

Een uitstekende cao en pensioenvoorziening

De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Gezellige en informele collega's!

Gezellige borrels en bedrijfsuitjes

lees meer

Beschrijving werkgever Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Contactpersoon Roelof Jan Visscher
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Harderwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures