Vacature Planner - Zevenaar

Zevenaar

Albrand BV
 • Albrand BV
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ter versterking van het team van ons dochterbedrijf Montageland zijn wij op zoek naar een

Planner
M/V - 32-40 uur – Zevenaar

Wat houdt de functie in?
Als planner zorg je ervoor dat onze monteurs en onderaannemers zo efficiënt mogelijk worden ingepland op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor vloerverwarming door heel Nederland. Je bewaakt de voortgang van een project, signaleert meer- en minderwerk en speelt adequaat in op wijzigingen die consequenties hebben voor de planning. Je hebt een professionele en correcte werkhouding en zorgt ook voor de juiste administratieve afwerking van de projecten; het maken van werkbonnen voor eigen monteurs en het maken van opdrachtbevestigingen voor onderaannemers, een maandelijkse rapportage voor eventuele overuren van monteurs, het (digitaal) bijhouden van weekuurstaten en een digitale rapportage.

Je bent de schakel tussen externe contacten en de monteurs op het project. In de dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de projectleiders en de montageleiders. Je rapporteert aan de manager Uitvoering.

lees meer

Eisenpakket
 • Een afgeronde mbo-opleiding
 • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendig
 • Goede kennis van en ervaring met MS-office
 • Een enthousiaste, klantgerichte houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een praktische instelling, resultaatgericht en een grote mate van nauwkeurigheid
 • Kennis van techniek is een pre
 • Een zelfstandige werkhouding waarbij je ook goed in teamverband kunt werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Van ons mag je een marktconform salaris verwachten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze veelzijdige functie werk je heel zelfstandig en bieden we je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. De vacature betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?
Montageland is gespecialiseerd in de montage van vloerverwarming en duurzame energiesystemen en is onderdeel van Albrand dat hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk levert. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Beschik je over een flinke dosis enthousiasme en woon je in de regio Doetinchem–Zevenaar–Arnhem? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse?
Wil je deel uitmaken van ons team? En ben jij graag bereid je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton
Of naar:
Albrand B.V. (t.a.v. afdeling Personeelszaken)
Postbus 4
6900 AA Zevenaar

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corné van Laar, Hoofd Uitvoering, bereikbaar op telefoonnummer 0316-24 68 49.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Planner in Zevenaar Bekijk alle soortgelijke vacatures