Vacature Software Engineer - Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

Eminent Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Software Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor het technisch ontwerp richting de klant en je overlegt met de klant over de gebruikte techniek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Het zelfstandig uitwerken van klantwensen en specificaties;
  • Ontwerpen, produceren van applicatiesystemen;
  • Budgettoezicht;
  • In bedrijf stellen van systeem- en applicatiesoftware;
  • Samenwerking met collega’s om tot het juiste systeem te komen. 

Als Software Engineer ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het totale proces, vanaf de aanvraag van de klant tot het in bedrijfstellen van de door jou ontworpen software.


Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, [email protected]

lees meer

Eisenpakket AlgoritmesAutomobielindustrieControletheorienOnderhoudWiskundeNatuurkundeTechnische CommunicatieAerospace IndustriesCoaching en BegeleidingVeiligheidsprincipesJe bent bekend met Aerospace Automotive Software Engineering computer science concurrent programming international environment mathematics physics software architecture software design software developmentPersoonlijke vaardighedenCommunicatieLeiderschapGepassioneerdDoelgerichtZelfmotivatie

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Meer informatie Naast een uitstekend salaris biedt menEen zeer uitdagende rol30 vakantiedagenGrote mate van zelfredzaamheidWerken aan diverse grote projectenAuto is bespreekbaar telefoon en laptop van de zaak.
Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever is een grote technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek instrumentatietechniek en automatisering. Met meerdere werkmaatschappijen specialiseren ze zich specifiek op de markt waar de betreffende werkmaatschappij onderdeel van is. Doormiddel van samenwerkingen met grote A-merken maken hebben ze de afgelopen een enorme groei doorgemaakt. Men werkt tegenwoordig dan ook aan de grootste meest innovatieve projecten.

lees meer

Contactpersoon Mickel Liebrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Nieuw-Vennep