Vacature Elektromonteur - Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

HLS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Vacature: Elektromonteur

Referentie: HLS-V19126


Bedrijfsprofiel

Onze klant is marktleider in de agri markt. Van oorsprong is dit bedrijf Noors, beursgenoteerd. Zij leveren top landbouwproducten in de markt voor de professionele boeren en tuinders. Zij hebben een omzet van een kleine 500 miljoen euro in 2006, zijn werkzaam in 22 landen en exporteren naar meer dan 60 landen. Er werken ongeveer 2600 mensen wereldwijd voor dit bedrijf.

Het bedrijf is gestart in 1879 in Noorwegen. Het is in de jaren 80 op de beurs gekomen. De groei komt wereldwijd voornamelijk door overnames.


Beschrijving functie

Je werkt op de afdeling Technisch Centrum & Onderhoud en je hebt als voornaamste taak om de licht- en krachtinstallaties in goede staat houden om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid voor de productie te bewerkstelligen. In deze functie ben je dagelijks bezig met het onderhouden van apparatuur en het controleren op slijtage, breuk, veiligheid e.d. Ook is jouw taak het lokaliseren en verhelpen van storingen in het elektrische gedeelte van het machinepark, handgereedschap en bedrijfsinstallaties. Verder inspecteer je elektrische en elektronische componenten en zo vervangt deze indien nodig en controleer je kabels op beschadigingen en herstel je defecte onderdelen.

Bij de uitvoering van het werk hou je rekening met het beleid en de daarbij horende procedures binnen de organisatie waarbij met name veiligheid voorop staat. Je verzorgt de noodzakelijke aanpassingen en archiveert dit nauwkeurig. Het kan voorkomen dat er op hoogte gewerkt moet worden.

In deze functie rapporteer je aan de groepsleider van het Technisch Centrum.

Functie-eisten:

?Een afgeronde MTS / MBO Elektrotechniek opleiding;
?Werkervaring in een technische (productie) omgeving én de elektrotechniek;
?Kennis van hydrauliek, pneumatiek, besturingstechniek, PLC en frequentie omvormers;
?Uiteraard heb je technisch inzicht en ben je van nature resultaatgericht ingesteld;
?Je bent een zelfstandige werker, oplossingsgericht en je bent in staat om flexibel te zijn wanneer dit qua taken wenselijk is;
?Woonachtig in de omgeving van Nieuw-Vennep (+/- 10 kilometer) in verband met storingsdiensten.

lees meer

Beschrijving werkgever 25 jaar ervaring
HLS Personeelsdiensten brengt al 25 jaar werkgevers en werknemers bij elkaar. Sinds onze start in 1991 hebben duizenden mensen via ons een nieuwe baan gevonden.

Vast en interim
HLS Personeelsdiensten bemiddelt voor vaste en interim functies. Bij elke arbeidsbemiddeling kunt u rekenen op onze ervaring, kennis van zaken en betrokkenheid.

Op z'n Rotterdams
We zijn in Rotterdam gevestigd. Logisch dat we ons werk ook ‘op z'n Rotterdams' doen. Vol inzet, met de handen uit de mouwen, eerlijk en duidelijk naar alle partijen.

lees meer

Contactpersoon HLS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Nieuw-Vennep Bekijk alle soortgelijke vacatures