Vacature Operator 2 ploegen voedingsmiddelenindustrie - Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voedingsmiddelenindustrie, werken in 2 ploegen, professioneel team van operators, je zelf ontwikkelen en werkplezier. Zijn dit zaken die je aanspreken? Lees dan snel verder, wij zoeken operators die klaar zijn voor de volgende stap binnen de procesindustrie.

Wat bieden wij jou
 • Bruto maandsalaris van €2.200,- á €2.400,- ;
 • Reiskostenvergoeding van max 40km per dag;
 • 16% ploegentoeslag;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Detacheringscontract van 1 jaar.
Wie ben jij

We zijn opzoek naar operators die de productie naar een hoger niveau kunnen tillen. Voldoe jij aan het volgende?

 • Je hebt een afgeronde technische mbo 2 opleiding (Vapro A is een pré);
 • Je hebt ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je kunt in 2 ploegen werken en eventueel op zaterdag;
 • Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschift;
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of je bent bereidt deze te halen.
Wat ga je doen

Als operator in 2 ploegen bewaak en bedien je de productielijnen binnen de fabriek. Hierbij ben je bezig met het verpakken en sorteren van heerlijke aardappelen die vers van het land afkomen. Hierbij stel je de verpakkingsmachine juist af, vult het verpakkingsmateriaal aan en lost (kleine) storingen op. Je hebt oog voor detail, je voert nauwkeurig kwaliteitscontroles. Verder registreer je de geproduceerde aantallen en rapporteert dit aan jouw Shift Coördinator. Verder neem je veiligheidsmaatregelen en hygiënemaatregelen in acht en verricht je schoonmaakwerkzaamheden.
Verder werk je gestructureerd, volgens de richtlijnen van 5s en in teamverband.

Waar ga je werken

Kom via de nummer 1 technische detacheringsbureau werken van Nederland, Otter Westelaken! Je kunt rekenen op zekerheid, zelfontwikkeling en een professionele sparringpartner voor jouw carrièreplannen.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature voor operator in 2 ploegen in de regio Oud-Beijerland? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Vergeet je cv niet te uploaden via jouw Tempo-Team account, anders kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Kom met ons in contact via: [email protected], WhatsApp/telefoon 06 – 82511404.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.200 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Beschrijving werkgever Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Oud-Beijerland