Vacature Operator 3 ploegen - Vondelingenplaat Rotterdam

Vondelingenplaat Rotterdam

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Heb jij affiniteit met machines? Ben jij een ervaren en gemotiveerde Procesoperator en opzoek naar een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd in dit avontuur?

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de €2200,- en €3000,- bruto p/m
 • Leuk team!
 • Jezelf ontwikkelen
 • Fulltime met uitzicht op vast
 • Reiskosten vergoeding
 • Je werkt in een 3 ploegendienst met 28% toeslag
wie ben jij

Jij bent oplossingsgericht en houdt van aanpakken! Je bent technisch aangelegd en hebt ervaring als Procesoperator. Voor onze fabriek op de Vondelingenplaat zijn wij opzoek naar een Procesoperator. Als Procesoperator werk je in een 3 ploegendienst aan het productieproces. Je bewaakt en controleert de productkwaliteit. Je zorgt er voor dat alle processen vlekkeloos verlopen.

 •  Je bent in het bezit van een opleiding Procesoperator B (VAPRO B) of je hebt soortgelijke werkervaring opgedaan.
 •   Je kan procesparameters wijzigen en aanpassen.
 •  Je kan defecten repareren.
 •  Je functioneert goed in een team.
 •  Je bent goed geschoold in de Nederlandse taal en bij voorkeur in het Engels.
 •  Je bent in het bezig van VCA – VOL.
wat ga je doen

Als Procesoperator run je de fabriek. Je past de juiste oplossingen toe bij problemen en zorg voor een soepele werking die voldoen aan de productie-eisen. In nauwe samenwerking met de ploegleider zorg je ervoor dat het eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteitsniveaus. Je communiceert met de shift supervisor en productie manager over uitdagingen en fabrieksprestaties. Je zult ook deelnemen aan activiteiten met betrekking tot implementatie van voedselveiligheid (HACCP), veiligheid en gezondheid (OHSAS 18001), milieubescherming (ISO 14001) en kwaliteit (ISO 9001)

waar ga je werken

Het bedrijf waar je zult gaan werken is een internationaal, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige vloeibare oliën, tropische oliën en speciale producten productie bijvoorbeeld shampoo. 70% van deze producten liggen in de schappen bij de supermarkt! Binnen dit bedrijf kan elk persoon het verschil maken, je zult alle kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Als onderdeel van deze familie heb je impact in een zeer hechte organisatie.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Ben jij de monteur die wij zoeken? Wees er snel bij en solliciteer direct! Je zult deel uitmaken van een fijne werkplek waarin je verschillende kwaliteiten en talenten kunt ontwikkelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 2.200 - € 3.000 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Vondelingenplaat Rotterdam