Vacature Adviseur / projectleider installatietechniek - Haren (GR)

Haren (GR)

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een deskundig, professioneel en vooruitstrevend multidisciplinair ingenieursbureau dat de kennis van haar ruim 50 fte snel, flexibel en doelgericht combineert voor projecten van elke schaal en in iedere fase van het bouwproces. Met jarenlange expertise en ervaring adviseren zij op de kennisgebieden constructies, geotechniek, bouwfysica, brandveiligheid, bouwkunde en installatietechniek. Kundig, integraal en ambitieus zijn kernwaarden van de organisatie.

Binnen de organisatie richt de afdeling energie- en installatietechniek zich op management van installatietechnische projecten in een gebouwgebonden omgeving. Binnen dit team is er ruimte ontstaan voor een projectleider / adviseur installaties.

Headhuntersteam is namens dit adviesbureau op zoek naar een communicatief vaardige adviseur installatietechniek. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en aansturen van ontwerptrajecten van projecten. Je hebt een adviserende en beoordelende rol binnen de projecten en staat veelvuldig in contact met de klant en eindgebruiker. Daarnaast ben je puntsgewijs betrokken/verantwoordelijk voor:

  • Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken met betrekking tot gebouwgebonden installaties en duurzame installatie-oplossingen.
  • Adviseren bij en beoordelen van projecten.
  • Het opstellen van installatieconcepten en de daarbij behorende investerings- en exploitatiebegrotingen.
  • Eventueel uitwerkingen verrichten in CAD-systemen en BIM.
  • Overleg met externe partijen (architectenbureaus, gemeentes en andere adviseurs).
Functie eisen
  • Afgeronde MBO/HBO in technische richting. Bij voorkeur gerelateerd aan de installatietechniek (E- of W-installaties).
  • Relevante werkervaring binnen de installatietechniek.
  • Ervaring in een rol als adviseur of projectleider is een pré.
  • Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en ruimtelijk- en technisch inzicht/.

Lijkt dit je interessant of zou je graag meer willen weten over het bedrijf en dit vraagstuk? Neem dan contact op met Remco Bolt. Hij is consultant techniek in Groningen en Drenthe en vertelt je graag meer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Remco Bolt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!