Vacature Onderhoudsmonteur Installaties Banketbakkerij | Industriele Bakker - Sevenum

Sevenum

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij zijn een grote bakkerij.
 • Wil jij onze machines onderhouden?
 • Heb jij ervaring als monteur in de procesindustrie?

Vaste baan: Onderhoudsmonteur Installaties Banketbakkerij | MBO | 2.500 - 3.250 | Onderhoudsmonteur

Bij ons kom je te werken in een gezellig en gemotiveerd team. Daarnaast hebben wij afwisselende werkzaamheden.
Wij zijn een bakkerij. Wij maken in drie verschillende vestigingen onder andere brood, specialiteiten, gebak en belegde broodjes.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als OnderhoudsmonteurSevenum MBOga je het volgende doen:

Jij en je 8 collega’s verstaan jullie monteursvak. Doeltreffend en en deskundig zorgen jullie als team dat mechanisch en elektronisch alles goed verloopt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Jullie technische skills zijn onmisbaar bij het onderhoud van onze productielijnen, machines en installaties. Toch een storing? Dan verhelp je die vliegensvlug en adequaat. Zo blijven er kwalitatieve en verse bakkerij producten over de band rollen en uiteindelijk netjes verpakt in de winkel.

Onze productielijnen, machines en installaties draaien 24/7. Jij draait van maandag tot en met vrijdag dagdiensten tussen 06.00 en 18.00 uur en eens per 4 weken draai je een storingsdienst.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudsmonteur, die past in deze rol.

Functie-eisen:

Ben jij een allround monteur met ervaring in de procesindustrie? Wil je bijdragen dat onze bakkerijproducten bij 8 van de 10 Nederlanders op de tafel staan? Jij bent broodnodig!Je denkt in kansen en mogelijkheden, werkt samen en op creatieve wijze en hebt respect voor ons ambacht en jouw collega’s.

Ook heb je voor deze vacature monteur:

 • Een mbo-diploma op niveau 3/4 richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. 
 • 3 jaar ervaring als technisch dienst medewerker, allround monteur of (elektro) monteur in de procesindustrie, liefst opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je woont in de omgeving van Sevenum, Venlo, Venray, Roermond en Horst.
Wat je van deze werkgever uit Sevenum kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.500 tot Euro 3.250. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Er is een goede reiskostenvergoeding. Het bedrijf hanteert de CAO Bakkersbedrijf.Het aantal vakantiedagen is 25.WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

Wij zijn gevestigd in Sevenum, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn Valkenburg aan de geul, Venlo, Bunde, Steenwijk en Hoensbroek heel dichtbij. Je kan ook bij ons prima komen vanuit Brunssum, Heerlen, Reuver of Bergen. Als andere plaatsen noemen we graag Kerkrade, Houthem en Sittard. Wanneer je woont in Nuth, Swalmen, Maastricht of Spaubeek en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Susteren, Weert en Landgraaf vandaar kan je prima naar ons toe komen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.250 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!