Vacature Installatiemonteur Eindhoven

Eindhoven

Nettstaff
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Vacature Installatiemonteur Eindhoven

Wij zijn NettStaff. De uitzendorganisatie voor elektro- en installatietechniek! Kom jij ons team versterken als allround installatiemonteur?

Werken als Installatiemonteur bij NettStaff Eindhoven
Bij NettStaff werken we op projectbasis voor korte of lange termijn, maar altijd goed betaald en optimaal gefaciliteerd. Als allround installatiemonteur werk je voor de meest uiteenlopende opdrachten op verschillende locaties. Bijvoorbeeld in de industrie, paneelbouw of scheepsbouw. Bij ons kun je laten zien wat jij in huis hebt! Als je niet zo van afwisseling houdt en je liever specialiseert in een specifiek technisch onderdeel, bieden wij die mogelijkheid ook.

Betrokken werkgever
Wij bieden net dat beetje extra. Dat zie je niet alleen terug in je salaris, maar ook in de waardering die je krijgt als NettStaff’er. Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij iedereen en voor elkaar klaar te staan. Om elkaar ook buiten de werkvloer te leren kennen, gaan we om de zoveel tijd met elkaar darten, karten of bowlen. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Vervoer van en naar iedere werklocatie
  • Extra vergoedingen
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Professioneel gereedschap en kwalitatieve NettStaff-werkkleding
  • Alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Wat verwachten we van jou?
Jij verstaat je vak. Ten eerste beschik jij over:

  • Een diploma elektrotechniek op (v)mbo-, mts- of lts-niveau
  • Werkervaring als (allround) elektromonteur in de utiliteits-, woning-, glastuin-, paneel- of scheepsbouw
  • Een VCA-diploma

Daarnaast houden wij bij NettStaff van een goede dosis daadkracht, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Solliciteren
Ben jij net als wij een NettStaff’er? Mail ons dan jouw cv. Dan zullen wij zien of we je op basis hiervan uitnodigen voor een gesprek. Als dit gesprek goed verloopt, kun je aan de slag en heten we je van harte welkom in het team!

lees meer

Beschrijving werkgever Dé uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment én op de juiste plaats. Dit doen we momenteel vanuit 14 locaties in Nederland en ook in België hebben wij onze eerste vestiging succesvol geopend. Komend jaar zullen we opnieuw een aantal locaties openen, Nettstaff is daardoor altijd dichtbij waardoor we snel klaarstaan voor onze monteurs en klanten.

Nettstaff is een betrokken werkgever en daarom zijn onze technische professionals dan ook optimaal gefaciliteerd om onze klanten het beste resultaat te bieden. Als jij een technische baan zoekt of tijdelijk gekwalificeerd technisch personeel nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Nettstaff
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Installatiemonteur in Eindhoven