Vacature Installatiemonteur Utiliteit Dikwandig - Eindhoven

Eindhoven

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan als dikwandig installatiemonteur in de utiliteit op een mooi project in Eindhoven. Je ontvangt een bruto salaris tussen € 12,00 en € 17,00 euro per uur. Daarnaast krijg je van ons een goede set handgereedschap, werkkleding en PBM's.

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris tussen € 12,00 en € 17,00 per uur
  • 8,33% vakantiegeld en de wettelijke vakantie-uren
  • Reiskostenvergoeding € 0,19 cent per kilometer
  • Bedrijfskleding, PBM's en handgereedschap.
  • Geen VCA? Wij zorgen dat je die kan halen!
  • Geen auto om naar je werk te gaan? Dat regelen we!
Wie ben jij

Jij bent een zelfstandig installatiemonteur met ervaring in autogeen lassen. Verder is het belangrijk dat je je kan vervoeren naar de projecten waar je gaat werken. Daarvoor is een rijbewijs nodig. Als je geen auto hebt om naar je werk te gaan is dat geen probleem. Dat regelen we!

  • Je bent een ervaren en zelfstandige installatiemonteur.
  • Je hebt ervaring met autogeen lassen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar veel kennis is van de technische markt in Brabant. Jouw eerste project zal in de utiliteit zijn en bevindt zich in Eindhoven. Dit project zal zeker een jaar duren. Project afgerond? Goed bezig! Wij gaan ervoor zorgen dat je door kan naar het volgende project.

Waar ga je werken

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis, kunde en voorkeur. Het kan bij dezelfde opdrachtgever zijn maar ook bij een andere opdrachtgever. Otter-Westelaken zit namelijk met veel installateurs om tafel en is op de hoogte van de actuele projecten in utiliteit, woningbouw & industrie. Zo kan voor jou als installatiemonteur gekeken worden waar je het beste past. Daarbij wordt er onder andere rekening gehouden met jouw ervaring, opleiding, reisbereidheid en kennis.

Sollicitatie

Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur via Otter-Westelaken en starten met een langdurig project in de utiliteit in Eindhoven? Solliciteer dan direct via de button. Je kunt mij natuurlijk ook bellen of Whatsappen via 0622981941. Of mailen naar [email protected]

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Beschrijving werkgever Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Installatiemonteur in Eindhoven