Vacature Business developer - Industrie - Eindhoven

Eindhoven

Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Over de functie

Als business developer ben je hét visitekaartje van Croonwolter&dros! Jij kent de markt als geen ander en vanuit jouw netwerk bouw je nieuwe klantrelaties op voor de regio Zuid-Oost. Voor deze rol zoeken we iemand die kan pionieren en nieuwe leads kan onderzoeken voordat deze op de markt komen. Je neemt hierin jouw collega’s mee, creëert draagvlak en je hebt geen moeite jouw enthousiasme over de te scoren opdracht aan je collega’s over te brengen. Daarnaast ben je intern degene die het overzicht houdt, zodat bij een traject bijvoorbeeld de deadline tijdig en met aandacht gehaald wordt.

Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit;
 

 • Je bent mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het commercieel plan en stelt daartoe de commerciële jaarplannen op en voert deze uit in samenwerking met de commercieel manager;
 • Je hebt overleg met jouw collega's binnen het commerciële team betreffende tactische en operationele planning en orderintake;
 • Je behoudt sturing en initiatief in multidisciplinaire commerciële trajecten;
 • Je blijft actief op de hoogte van ontwikkelingen bij de (potentiele) opdrachtgever en bekijkt op welke manier Croonwolter&dros daarbij van dienst kan zijn. Je geeft mogelijke oplossingen in samenwerking met jouw collega's;
 • Je bent gezond kritisch op de interne processen en kom je actief met verbetervoorstellen om onze dienstverlening te optimaliseren.

lees meer

Eisenpakket
Ervaring

Om de functie van business developer succesvol uit te voeren voldoe je aan het volgende profiel;

 • Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt afgeronde opleiding in een elektrotechnische richting;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur binnen de (Proces)industrie;
 • Je neemt een actief netwerk binnen de industrie (food, chemie, pharma) mee;
 • Je bent woonachtig in de driehoek van Tilburg - Venlo - Maastricht;
 • Je volgt de marktontwikkelingen op de voet en deelt deze met jouw collega’s;
 • Je beschikt over commerciële vaardigheden en kunt deze inzetten op het gebied van relatiebeheer én new sales;
 • Je bent initiatiefrijk en weet met een gezond portie overtuigingskracht de vraagstelling vanuit onze opdrachtgevers om te zetten in een oplossing;
 • Je streeft er naar altijd de beste te zijn. Hiervoor ben je ondernemend, proactief en stressbestendig;
 • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros.

lees meer

Meer informatie
Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
 • Winstafhankelijke uitkering
 • Pensioenregeling PMT
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen
Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met Claudia Oudenaarden op telefoonnummer 06-83148669. Uiteraard kunt u ook per mail contact opnemen; [email protected]

Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie te vinden. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.
 

lees meer

Beschrijving werkgever
Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

lees meer

Contactpersoon Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven