Vacature Airco Installatie monteur - Eindhoven

Eindhoven

JobMakelaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Airco Installatie monteur

Ben jij op zoek naar een coole baan en barst jij van de positieve energie? Dan is dit misschien wel jouw ideale job!

Wat ga je doen?

Als ervaren koel/airco monteur krijg je te maken met allerlei verschillende projecten waarbij je, vaak samen met een collega-junior monteur, van A tot Z de installatie van airconditioning/koeling/ klimaatbeheersing voor je rekening neemt. Je begeleidt junior monteurs die door middel van in- en externe trainingen en uiteraard ook mede dankzij jouw inspanningen na verloop van tijd steeds zelfstandiger gaan werken. Op deze wijze draag je wezenlijk bij aan de groei van E-Partners groeien en groei jij qua ontwikkeling, maar zeker ook in financiële zin met ons mee.  

Dit verwachten wij van jou:

 • Meerdere jaren ervaring als Koel/aircomonteur
 • In bezit van VCA en F Gassen diploma
 • 100% zelfstandig werken, maar ook in teamverband
 • Proactieve houding, je bent flexibel en denkt mee met de klant
 • Per direct beschikbaar
 • Een rijbewijs (B) is wel handig
 • Woonachtig in regio Eindhoven
 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen, je bent tenslotte de ambassadeur van ons bedrijf!

Dit mag jij verwachten:

 • Een prima salaris en voorwaarden (€2.500 - €3.500)
 • Aantrekkelijke winstdeling
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een gezellig team van vakmensen
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Een vast dienstverband met als doel je nooit meer te laten gaan!

Waar ga jij werken?

Je gaat aan de slag bij een kleine en jonge onderneming in de regio Eindhoven met projecten door geheel Brabant en Noord-Limburg. Door de korte lijnen en communicatie binnen de organisatie kun je snel schakelen. E-Partners is weliswaar nog een jong bedrijf maar de mensen die er werken hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan in de energiebranche. Waar momenteel nog de focus ligt op met name zonepanelen, is er ook volop aandacht voor de verkoop en installatie van laadpalen, airconditioning en (op iets langere termijn ook warmtepompen en energie-opslagsystemen. Wij zijn op zoek naar mensen die graag meebouwen aan onze onderneming en bereid zijn ook in zichzelf te investeren. Het team waar jij in terecht komt is een warm bed, met gepassioneerde collega's die graag hun steentje bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Interesse in deze job? Neem dan contact op met JobMakelaar: 0485 211509 of solliciteer direct op deze functie.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Beschrijving werkgever Wij bemiddelen mensen die op zoek zijn naar een job, een job waar zij gelukkig van worden. Met ruim 12 jaar ervaring en brede kennis van de markt bemiddelen wij met succes kandidaten en weten wij vaak de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering, wij willen weten wat jou beweegt, waar ligt jouw kracht en waarin kun jij jezelf eventueel nog ontwikkelen.

Een CV is belangrijk om inzicht te krijgen in jouw achtergrond, maar wij kijken liever iets verder dan alleen het CV. Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar en gaan samen met jou op zoek naar een job dat past bij jouw wens en ambities.

Hoe wij dat doen? We introduceren jou bij de werkgever en vervolgens voeren we samen met jou het eerste sollicitatiegesprek. Uiteraard adviseren we jou hoe je het gesprek het beste kunt voeren. Kortom, wij begeleiden jou vanaf het eerste contact tot aan het contract! En daarna? Wij blijven het aanspreekpunt voor kandidaat en opdrachtgever, wel zo persoonlijk.

lees meer

Contactpersoon JobMakelaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Eindhoven