Vacature Servicemonteur Sprikler - Eindhoven

Eindhoven

Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Bij SPIE e-fficient buildings bij de business unit Fire Protection & Security richten wij ons vooral op expertise en onderscheidende innovatieve oplossingen ter ondersteuning van professionals uit diverse marktgebieden die te maken krijgen met sprinkler-, brand- en inbraakbeveiliging. Inderdaad toen ik het ging lezen moest ik ook naar lucht happen. Maar wat ga je doen?

Je verricht in overleg met de service coördinator zelfstandig, of samen met een collega onderhouds-, service- en aanpassingswerkzaamheden aan sprinklerinstallaties op locaties in het land. Hierbij werk je volgens planning aan de hand van onderhouds- en testvoorschriften om te zorgen dat de installaties optimaal kunnen functioneren en rapporteert daarbij eventuele afwijkingen en gebreken. 

Ook verricht je kleine aanpassingen en los je storingen op aan sprinklerinstallaties waarbij je zelfstandig beslissingen neemt om problemen of knelpunten op te lossen. Hiervoor monteer je diverse componenten, leidingen en verricht je uiteenlopende verbindingswerkzaamheden. 

Je bent bereid om mee te draaien in onze 24-uurs storingsdienst, waarbij je in bepaalde periodes op onregelmatige tijden opgeroepen kunt worden.

Tijdens de werkzaamheden neem je de veiligheidsvoorschriften in acht voor jezelf en voor anderen. 

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat, woonachtig in regio Limburg, die zelfstandig, nauwkeurig en geordend te werk gaat.

  • Je bent enthousiast, betrokken, flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer.
  • Minstens zo belangrijk vinden wij een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken.
  • Daarnaast kun je goed communiceren en samenwerken met verschillende functieniveaus binnen de organisatie.
  • In bezit van rijbewijs is een vereiste.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie

Wij bieden jou een baan bij een van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland, in een gezellig team van betrokken collega's. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. De baan is afwisselend, geen dag is hetzelfde. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst!

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Eindhoven