Vacature Mooiland - Adviseur Installatietechniek E - Grave

Grave

Continu
  • Continu Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Werken bij Mooiland is bijzonder afwisselend. Als adviseur installaties ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de elektrotechnische installaties. Het is een dynamische en veelzijdige functie, waarbij jij dé elektrotechnisch specialist bent. Jij bent verantwoordelijk voor het adequaat beheren, onderhouden en veiligheid van de elektrotechnische installaties voor onze huurders. Jouw werkveld is onder andere stroom- en noodstroomvoorziening, PV-installaties, verlichting, brand- en beveiligingsinstallaties, data- en communicatienetwerken.

De ideale kandidaat heeft naast een elektrotechnische achtergrond, een meer dan gemiddelde kennis en interesse in de vakgebieden energiebesparing, energietransitie en beheer, IT en meet- en regeltechniek. Weet een duidelijke link te leggen tussen de theorie en praktijk. Kan adviezen, beleidsnota’s en projectvoorstellen schrijven. 

lees meer

Eisenpakket

Wat vragen we van je?

Je bent een ‘door de wol geverfde’ elektrotechnieker met affiniteiten met huurders. Je bent een verbinder die graag samenwerkt met interne en externe belanghebbenden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch, oplossingsgericht en accuraat.

- Minimaal HTS-elektrotechniek 

- Kennis van elektrotechnische installaties is een pré. 

- Je hebt meer dan gemiddelde kennis en interesse in de vakgebieden energietransitie en beheer, datasystemen, IT en meet- en regeltechniek.

- Je bent bekend met energiemonitoring.

- Je bent bekend met kostencalculatie. 

- Je bent doelgericht: je werkt planmatig naar het afgesproken resultaat toe. Je bent klantgericht

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Wat gaan we bieden?

Je kunt rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geven we thuis! We bieden je volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als adviseur installaties kom je terecht in een dynamisch en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Flexibel werken is bij ons geen probleem. Jij kiest waar, wanneer met wie en hoe je werkt. Je begint bij ons met een jaarcontract. De functie is ingedeeld in schaal J van de cao Woondiensten. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Voor hetkantoor inEde en Grave zoeken we een professional. Iemand die de huurders van Mooiland centraal stelt en bij wie verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk professionaliseren van de elektrotechnische installaties. Met collega’s op kantoor. Maar ook daarbuiten met partners. Iemand die zorgt dat onze huurders veilig en comfortabel kunnen wonen. Kortom, Mooiland zoekt een ervaren en doelgerichte adviseur

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!