Vacature PROJECTLEIDER ELEKTROTECHNIEK 4212 HELMOND

Helmond

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuidoost
  • Stichting Flexpool Installatietechniek Zuidoost Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben je een echte teamplayer en kun je goed overzicht houden? Wil je graag werken aan grote diverse projecten met de nieuwste technieken? Beschik je over een flinke dosis daadkracht? Lees dan verder voor jouw nieuwe droombaan als Projectleider Elektrotechniek!

Over deze functie:
Jij, als projectleider elektrotechniek, bent verantwoordelijk om een project in goede banen te leiden, van begin tot de oplevering, inclusief budgetbewaking.  Je neemt de juiste beslissingen voor een optimale projectrealisatie, je onderhoudt hierbij veelvuldig contact met de opdrachtgever. Op de werkvloer voer je taken uit als: het aansturen van de werkzaamheden van monteurs, je controleert de installatieontwerpen, waarbij je de wettelijke normeringen in je achterhoofd houdt. Jouw taken hebben raakvlakken met het werk van een werkvoorbereider / calculator. Het betreft een allround functie met een grote diversiteit aan taken.

Over deze installateur:
Deze installateur is helemaal thuis binnen de installatiebranche. Ze hebben kennis van de meest recente technische ontwikkelingen en spelen hierbij in op de behoefte van verschillende opdrachtgevers.

Wat biedt deze installateur jou:
Deze installateur biedt jou goede arbeidsvoorwaarden met een prima salaris. Daarnaast is er in jouw functie veel ruimte voor eigen initiatief en dit wordt dan ook gestimuleerd. Je komt terecht in een prettige werksfeer met fijne collega’s. Ook krijg je een auto van de zaak.

Wat bied jij deze installateur:

– Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding elektrotechniek of installatietechniek;
~Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen utiliteitsprojecten;
– Je hebt kennis van projectmanagementmehodieken;
~Jouw kennis van Syntess of iets vergelijkbaars is een pre;
– Je bent een echte teamplayer, werkt organisatorisch en je hebt een assertieve houding.


IS JOUW INTERESSE GEWEKT? DAN ZIJN DIT DE VOLGENDE STAPPEN!
  1. binnen 2 werkdagen hoor je of we je uitnodigen voor een kennismaking.
  2. Bij een persoonlijke kennismaking gaan we samen met jou in gesprek over deze vacature en bekijken we welke mogelijkheden wij nog meer voor jou hebben.
  3. Daarna brengen we jou, met onze toelichting, onder de aandacht bij onze installateur(s) en gaan ervoor om op korte termijn een sollicitatiegesprek voor je te regelen.
  4. Vind jij de vacature en installateur boeiend en wil onze installateur jou graag aan zijn team toevoegen? Dan ontvang je een arbeidsovereenkomst van deze installateur en ga je rechtstreeks bij hem vanaf dag 1 in dienst.
  5. Wij komen je daarna graag op je werkplek bezoeken met een lekkere Flexpool taart!

WIE IS STICHTING FLEXPOOL INSTALLATIETECHNIEK ZUIDOOST?

Wij zijn een samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven in de regio Zuidoost Nederland. Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door deze installateurs. We zijn geen uitzendbureau, geen detacheerder en geen werkgever. Kandidaten die solliciteren op deze vacature gaan rechtstreeks in dienst bij deze installateur.Als non-profit stichting staan bij ons de belangen van zowel kandidaten als installateurs voorop. Voor onze installateurs werven wij kandidaten voor diverse vaste banen, van monteur tot werkvoorbereider tot vestigingsleider.Wij benaderen en bemiddelen géén werknemers in dienst bij onze aangesloten installateurs, tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven.Samen met Stichting Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid-Oost en Stichting P&O voor het technische installatiebedrijf, faciliteren wij vanuit het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg (CIVIL), onze installateurs met opleidings-, HR- en recruitmentvraagstukken.

Om meer vacatures te bekijken klik hier en vind je nieuwe baan.

Vacature projectleider elektrotechniek 4212 Helmond

lees meer

Beschrijving werkgever Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost (kortgezegd Flexpool) is een samenwerkingsverband van Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installatiebedrijven in Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door onze installateurs. Bij Flexpool staan als non-profit organisatie, de belangen van onze installateurs voorop!

lees meer

Contactpersoon Caroline Maertens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!