Vacature Onderhoudsmonteur - Moerdijk

Moerdijk

Pollux
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als onderhoudsmonteur draag je zorg voor een technisch juiste en optimale werking van installaties en machines. Dit doe je o.a. door een meerjaren onderhoudsplan op te stellen, door het huidige technische onderhoudsbeleid te optimaliseren en door de installatie en machine prestaties periodiek te analyseren.


Je houdt je daarnaast bezig met diverse onderhoudswerkzaamheden. Je taken kunnen bijvoorbeeld zijn het vervangen van een wandcontactdoos, het vervangen van smelt- en mespatronen en het aansluiten en afkoppelen van elektromotoren. Daarnaast kan je ook thermische beveiligingen resetten. 
 

lees meer

Eisenpakket
Wat wordt er van jou verwacht?
  • Kennis van zwak- en sterkstroom installaties en van voorschriften E installaties;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het technisch onderhouden van machines met zwaartepunt op mechanisch onderhoud. In bezit van een VOP certificaat;
  • Ervaring in het opzetten van een onderhoudsplan en/of optimalisatieprojecten;
  • Ervaring met LEAN en 5S, kan dit ook meehelpen opzetten en uitdragen;
  • Je spreekt Nederlands. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.400 p/m
Meer informatie
Aanbod

De klant is een recyclingbedrijf in Moerdijk. Als je aan de slag gaat bij deze klant, kom je direct in dienst bij de klant. Een richtlijn van het salaris van een onderhoudsmonteur is €3400 bruto per vier weken. Het daadwerkelijke salaris wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring. 

lees meer

Beschrijving werkgever Sinds 2005 is Pollux een snelgroeiende, internationale organisatie die zich richt op de inzet van gemotiveerd personeel, op zowel de Nederlandse als de Poolse arbeidsmarkt. Het hoofdkantoor van de Pollux Group bevindt zich in Roosendaal. Daarnaast heeft Pollux diverse kantoren in Polen waarvan het Poolse hoofdkantoor in Swidnica staat.

Onze jarenlange ervaring in verschillende branches waaronder logistiek, productie, techniek en horeca, zorgt voor een constante kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit biedt ons de gelegenheid om ons, naast de huidige branches, te richten op nieuwe personele vraagstukken.

lees meer

Contactpersoon Pollux
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudsmonteur in Moerdijk